Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Doxa и Фабиен Кусто ще поставят нов световен рекорд

Doxa бе избрана да предостави часовници за мисията на Фабиен Кусто 31, която ще се проведе тази есен, в единствената подводна лаборатория в света, разположена във Флорида. 31-дневната подводна мисия има за цел да постави нов рекорд за океански проучвания. Doxa, пък, ще постави рекорд за най-продължително използване на дайвърски часовник под вода.

Брандът ще отбележи мисията с производството на 331 броя от Doxa SUB, с известния оранжев циферблат, 31 от които ще прекарат 31 дни под вода заедно с тима на Фабиен Кусто. Няколко щастливци, ще имат удоволствието да се сдобият с този модел, с предварителна поръчка, ексклузивно от Doxa


Часовникът Mission 31 SUB е модерна, титаниева версия на популярния часовник, който  Jean Michel Cousteau и неговият баща са носили. Новият модел е олекотен и с автоматичен швейцарски механизъм. 25% от постъпленията от продадените бройки от лимитирания тираж, ще бъдат дарени на мисията.

Ето ги и техническите характеристики на Mission 31 SUB: 44 милиметров титаниев корпус, титаниева верижка с автоматичен храпов механизъм, ETA 2824-2 Swiss Made, водоустойчивост 100 BAR и стъкло от сапфир-кристал.

Назад към всички новини
Споделете