Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Джефри Арчър и Ingersoll

Миналото лято си купих последната книга на Джефри Арчър Only time will tell. Вече бях чувал за нея и нямах търпение да я прочета. Започнах да чета и с вълнение установих, че на главния герой - Harry Clifton, са му подарили часовник Ingersoll, когато е бил малко момче.

Като изпълнителен директор на Ingersoll, бях заинтригуван. Действието в романа се развива през 20-те години, когато Ingersoll е вече сериозна марка. През 2012 година Ingersoll отпразнува своята 120 годишнина и продължава да бъде една от най-разпознаваемите марки часовници в цял свят. Често чувам Моят първи часовник беше Ingersoll, което е самата истина, що се отнася до Harry Clifrton.

Веднага след като прочетох книгата, се свързах с личния асистент на Джефри, за да изразя специалните си благодарности, че е избрал точно Ingersoll и причината за това. Няколко дни по-късно получих обаждане от лорд Арчър. Джефри ми обясни, че по повод успешно взетия му изпит за начално образование, майка му, му е подарила часовник Ingersoll. Семейството му не разполагало с много пари, затова за него този подарък е на практика скъпоценен. До днес, той пази спомена за този специален подарък, както и часовника, който е носил като малко момче.

По време на тази дискусия се ражда идеята за лимитирана серия часовници Ingersoll Harry Clifton, която ще хареса на читателите. Целта й е да се отдаде почит към периода, в който Harry (или Джефри) са носели първия си часовник.

Ingersoll UК се заема с тежката задача да превърне тази идея в реалност. Резултатът е изумителен. Надяваме се, че часовникът ще хареса на читателите и поддръжниците на Джефри, точно толкова колкото и на тези, които желаят да притежават лимитиран Ingersoll - отражение на 20-те.

Назад към всички новини
Споделете