Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Ebel wave lady - Приятели на булката

Дълги дни, прохладни нощи, пълни с живот - дойде сезонът на летните сватби и градинските партита. Те са вдъхновението на най-новите две попълнения в колекцията на EBEL Wave Lady. Двата модела са перфектен аксесоар към сезона, пастелните нюанси, дългите булчински рокли или пък -перфектен завършек към класическата бяла риза.

EBEL силно се разграничава с модерните напоследък по-мъжки и унисекс модели, като възражда чистата женственост на елегантните дамски часовници. Новите Ebel Wave Lady се предлагат в два цвята на циферблата - седеф розов шербет и блестящ, бял седеф, като индексите и на двата варианта са означени с 11 блестящи диаманта.

EBEL WAVE LADY са истински празник на женствеността, тези часовници са знак на почит към дружбата и трайните женски приятелства. Те могат да бъдат, както по-щедър подарък от булката към верните й шаферки, така и от шаферките към булката - символ на приятелството, което е неподвластно на времето.

Циферблатите са гравирани с меки вълнообразни вълни, които са огледален образ на тези, така емблематични за бранда вълни по гривната от благородна стомана. Една синергия от форма и функционалност, която казва заветното ДА на класическия дизайн на Ebel, като вечен празник на приятелството.

EBEL WAVE LADY 1216267 и EBEL WAVE LADY 1216267 са изцяло изработени от полирана благородна стомана с най-високо качество, а механизмите им са кварцови Ronda 773. Корпусите са с диаметър 30 мм и дебелина 8,3 мм. Водоустойчивостта е 5 BAR. Стъклото и за двата модела е изработено от сапфир-кристал и е анти-рефлексно за по-добра видимост. EBEL WAVE LADY 1216267 е с циферблат от бял седеф с инкрустирани 11 диаманта и логото на Ebel на 12 часа, докато при EBEL WAVE LADY 1216268 седефът е в цвят розов шербет. Трите стрелки за час, минути и секунди са с родиево покритие.

Направете най-важния ден в живота си още по-специален с WAVE LADY от EBEL.

Назад към всички новини
Споделете