Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Edox пусна лимитирано издание на модела HydroSub

Със своя нов и великолепен часовник  HydroSub North Pole “Master Lock” швейцарският производител чества предстоящата 40-годишнина на оригиналната версия Hydro Sub.
Този изключителен модел ще се ползва по време на експедицията до Северния полюс през февруари 2015 година. Шампионът по свободно гмуркане и носителят на няколко световни рекорда Кристиан Редл и популярен австрийски фотограф са участници в експедицията. Двойката  ще тръгне от северна Канада  и ще трябва да понесе екстремни условия  - като падане на температурите под 40 градуса по Целзий -  и ще стигне до Северния полюс, където Редл  ще направи първото си свободно гмуркане без въздух под полярната ледена шапка. По време на това феноменално потопяване в студените води един от най-добрите специалисти по свободно гмуркане ще носи на ръката си новия часовник HydroSub. Edox e официален партньор на гмуреца от 2010 година насам.
Edox Hydro Sub North Pole “Master Lock” може да се потапя на дълбочини до 500 метра. Часовникът е с протектор за коронката в оранжев цвят, който я пази от екстремни условия. Подвижният протектор се плъзга, за да се покаже коронката  или да я скрие.
Най-новият часовник на Edox разполага с корпус от неръждаема стомана с диаметър от 46 мм и дебелина от 14 мм. Теглото му е 220 грама. Сърцето на часовника е швейцарският самонавиващ се  механизъм ETA 2824. Освен с корпус със спортен дизайн, моделът е снабден и със стъкло от сапфир-кристал. Под стъклото има циферблат в синьо, както и луминисцентни индекси и стрелки, които са в контрастиращо оранжево. Въртящият се в една посока безел заобикаля циферблата и е в синьо, а върху него има 60-минутна скала.
На гърба на часовника е гравирано логото North Pole. Новият Edox HydroSub е с верижка от неръждаема стомана. В пакета има допълнителна водоустойчива кожена каишка в оранжево, както и инструмент за смяната й.
Изключителният модел ще бъде разпространен в глобален мащаб през есента. Ще се предлага в лимитирана серия от по 350 бройки.

Назад към всички новини
Споделете