Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Елегантен модел Suunto Ambit3 Sport Sapphire за дамите

Елегантният часовник Suunto Ambit3 Sport Sapphire е специално създаден за жени и е направен така, че да отговори на всяко дамско желание. Това е премиум часовник, аналог на мъжкия Ambit3. Нежният му дизайн е вдъхновен от вкусовете и изискванията на стотици дами. Моделът е уникално явление в света на спортните часовници.

Със сигурност ще Ви впечатли със своята ефективност и функционалност, заради което ще Ви се иска да го носите по цял ден. Освен елегантна външност той неуморно отчита Вашата ежедневна дейност. Следете без проблем колко калории сте изгорили за деня или средно за седмицата. Практично и удобно, нали? С безплатното приложение Suunto Movescount (в момента е активно за iPhone, а от март 2015г и за Android) ще получавате известия, изпратени директно до Suunto Ambit3 Sport Sapphire. С един поглед към китката ще видите всичко, което Ви е необходимо- кой Ви е писал или търсил, без да се налага да ровите в телефона си.

Изкушаващо предложение за всяка жена, готово да отговори на фитнес нуждите и копнежа за приключения. Часовникът предлага специфични функции за спортове като бягане, колоездене и плуване с опция за добавяне на още чрез приложенията на Suunto.

Вградения GPS Ви дава бърза обратна връзка,информация за разстояние и местоположение по време на тренировка. Практични опции за навигация с възможност за показване на обратния път към изходната точка. С подобна иновация няма опасност да се загубите. Освен това, часовникът е снабден с интелигентен сензор (включен в опцията HR пакет ), който отчита сърдечната честота и измерва калориите, дори когато не го носите. Suunto Smart Sensor записва данните и ги прехвърля към часовника, когато се върнете.

Моделът Ambit3 Sport Sapphire е проектиран за активен начин на живот специално за дамите. Идеален ръчен аксесоар за градската среда или за планинските пътеки. Относно външния вид на модела умело е комбинирана бяла силиконова каишка с корпус от неръждаема стомана и 18К розова позлата.

Назад към всички новини
Споделете