Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Eterna Eternity – съвременна класика

Eterna Eternity е ново вдъхновение, идващо от моделите на марката от 50-те и 60-те години, но колекцията на вечността предлага осъвременена класика за мъжете и жените в днешния свят. Със своите чисти линии и хармонични пропорции, тези часовници ще впечатлят личностите, които ценят ретро елементите в дизайна, но същевременно търсят модерен и уникален модел, за да дефинират своя собствен стил.

Eterna Eternity са с четливи функции и са произведени по най-високите швейцарски традиции. Семплите мъжки модели показват час, минути, секунди и дата. Тази информация е събрана в корпус от неръждаема стомана с размер от 40 мм. Може да избирате дали часовникът да е с кварцов или автоматичен механизъм. Стъклото е сапфир-кристал, известно със своята устойчивост на надраскване.

Изключително стилни и елегантни предложения за господата. Дамските модели прекрасно са съчетали минало и настояще в един вечен класически дизайн, отсял най-изтънчените женски черти. Това си личи от нежния седефен циферблат, грациозните римски цифри и индекси, които в единия от моделите са заместени от ефирни диаманти.

Дамското предложение е с компактен размер от 32 мм. диаметър на корпуса, покрит със златно PVD и диаманти. Избирате между кожена каишка и ръчно изработена метална гривна.

Назад към всички новини
Споделете