Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Festina Profundo се продава в пликче, пълно с вода

Това е наистина брилянтен маркетингов ход. Когато  си търсите нов часовник на Festina, който да бъде опакован по интересен начин, то марката определено има какво да Ви предложи. Тя слага часовниците от колекцията Profudno в пликчета, пълни с вода. Не за първи път производителят слага водоустойчиви часовници във вода, но досега не са продавани така.
В превод от испански Profundo означава – в дълбокото. Посланието е, че могат да са във вода за дълго време и да изглеждат перфектно, когато ги извадите от пликчето и си ги сложите на ръката. Пликчетата са пълни с дистилирана вода. Находчивата маркетингова идея напълно отговаря на самата идея около часовника. Слоганът е „създаден за ползване във водата”.
Festina Profundo - 6692 е нов модел на марката. Той се предлага с няколко цвята на циферблатите. Корпусът му е с размер 42 мм. Часовникът е с водоустойчивост от 20 бара. Предлага с оранжев, жълт, син и черен циферблат. Отвътре тиктака японски кварцов механизъм Miyota.
Интересен е подходът да се продава часовник в пликче с вода. Със сигурност ще видите, че работи и ще го тествате за ръжда. Това веднага ще Ви вдъхне увереност, че е издръжлив и практичен. Моделът се предлага в различни цветове – с черен, син, жълт, оранжев, черен циферблат.

Назад към всички новини
Споделете