Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Festina с нови дамски часовници за празниците

Марката Festina пуска нова градска колекция за предстоящите празници. Моделите са представени в телевизионна реклама, реализирана посредством иновативната 3D технология. Серията се състои от три нови модела, показани от различни ъгли в близък план с детайлизиране на циферблата.  Благодарение на актуалното видео ще добиете реална представа за елегантните модели, които са във варианти както за дамите, така и за господата. Festina и този път не изневеряват на изчистената си класна визия, задаваща усещането за стил, красота и изисканост. Новите модели впечатляват с комбинация от различни тонова в топлата цветова гама. Чудесно съчетание на сребристо със златисто, а те винаги са на мода. Доверете се на фините стрелки, обхождащи циферблата с римски цифри и индекси. За дамите допълнителен акцент и ефект придават нежните цирконии върху ринга. Най-градската колекция на компанията залага на максимално изчистена, но същевременно бляскава визия за ежедневно носене.

Името Festina се е наложило през годините като водеща марка на световния пазар за маркови часовници. Интересът към бранда нараства ежедневно, тъй като производителите изненадват непрекъснато с качество, красота, стил и не на последно място конкуренти цени.

В най-празничния месец от годината Festina са подготвили спиращи дъха подаръци, представяйки трите нови модела с реминисценции от градския живот и вдъхновени от него. Вече знаете кой е идеалният подарък за тази Коледа.

Визуална информация ще получите като изгледате рекламата, която сме приложили отдолу.

Назад към всички новини
Споделете