Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Festina стартира възпоминателна хронографска колекция за 2015 г, посветена на Tour of Britain

Европейският часовникарски бранд Festina е официален времеизмервач на ежегодната обиколка на Британия с велосипеди. За да отпразнува това събитие и да утвърди присъствието си в Обединеното кралство, марката въвежда нова колекция от състезателни хронографи по повод състезанието. Tour of Britain се провежда през септември и е едно от най-големите и интересни събития в професионалните надпревари. Фестина вече над 20 години е официален измервач на време за Тур дьо Франс, с което печели статута си на икона в света на колоезденето.

Марката <a href=http://www.vip-watches.net/category/42/festina.html><span>часовници Festina</span></a> пише своята история, като взима участие във всички важни събития по колоездене, като Giro d'Italia, Vuelta на Испания и  La Volta на Португалия. Както при  спорта, така и на пазара Festina са едни от най-достъпните и качествени лайфстайл часовници в Европа днес. За тази година марката пуска два състезателни хронографа съответно с метална верижка и силиконова каишка. Моделът F16818/1 съчетава елегантен дизайн със спортни функции, вградени в корпус от неръждаема стомана с диаметър от 44 мм. Циферблатът е сребрист  с перфектен фон за хронографа и датата. 

По ринга се вижда карбонената инкрустация. Част от моделите са с карбоново покритие и върху верижките, което придава допълнителен колоритен нюанси и подчертава атлетичната им същност. Моделите със силиконови каишки са за тези, които спортът не е само име, а истинска страст.  Новата колекция е специално създадена за активните мъже и се предлага в няколко цвята на циферблата.

Назад към всички новини
Споделете