Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Fossil и Armani ще си партнират още 10 години

Fossil  удължава своето споразумение за производството на часовници, които да носят марката Giorgio Armani,  до 2023 година. Коста Карцотис , изпълнителен директор на Fossil Group казва следното по този повод: „Ние сме много горди от дългото ни партньорство  с Armani  и сме изключително доволни от удължаването му с още 10 години”.
Според Карцотис взаимоотношенията между Fossil  и Armani са дълбоки и това споразумение ще  позволи  на двете компании да продължат да правят подобрения по отношение на дизайн, иновативност, производство и дистрибуция.
Fossil подписват споразумение за дизайн, производство и дистрибуция на часовници с Emporio Armani през 1997 година.
Ливио Проли, изпълнителен директор в Armani споделя следното: „Много сме горди да продължим партньорството си с компанията Fossil, като се има предвид нейните позиции като лидер на  пазара на часовници в глобален мащаб. Способността  на екипа на Fossil да създава иновативни продукти, които отразяват духа и стила на Armani, както и тяхната способност да създават и продават швейцарски часовници ни уверява, че в бъдеще това сътрудничество ще бъде ползотворно”.
При всички положения тази новина ще зарадва почитателите и на двете марки, защото със сигурност те ще продължат да предлагат на клиентите си качествени часовници с привлекателни дизайни. Класата и изтънчеността на италианския стил са в добро съчетани с високото качество, характерно за швейцарските продукти. Удължаването на споразумението между тях е предпоставка за създаването на още интересни модели. Продукти с марка Emporio Armani  можете да откриете  в сайта Vip-Watches.Net. Със своята изтънченост те са перфектен избор и за подарък.

Назад към всички новини
Споделете