Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

G-Shock представи своята първа дамска серия S

След като чества 30-годишнината от създаването си, екипът на G-Shock поглежда напред – съсредоточава се в това да създава модерни продукти за съвременните жени и им предлага специално създадена за тях серия. S серията на G-Shock е предназначена за дамите с динамично всекидневие, които се нуждаят от спортен и здрав часовник, допълващ цялостната им външност и начин на живот. Моделите, включени в нея, се отличават не само с модерна визия, но и с прецизност.
Създадени така, че да подчертаят женствеността на собственичката си, часовниците от колекцията S са и нещо повече от модерни аксесоари, защото могат да са достойна компания, където и да се намирате. Благодарение на новите часовници с намалени размери и по-женствено излъчване, което е допълнено от интересните цветове и принтове на моделите G-Shock отново привличат вниманието. Заради силното фокусиране на екипа на марката върху иновациите и дизайна, часовниците от серията S представляват наистина модерни аксесоари.
GMA-S110 е оборудван с автоматично LED осветление, 5 отделни аларми, хронометър, таймер за обратно броене, световно време с 29 часови зони и устойчивост на магнитни вълни. Водоустойчивостта му е 20 бара. GMA-S110 е достъпен в шест различни цветови варианта – всеки от тях интересен и привлекателен по свой собствен начин.
GMD-S6900 е оборудван с електро-луминисцентно осветление за по-добра видимост при слабо осветление, 3 отделни аларми, хронометър, таймер за обратно време, 12/24-часов формат и Световно време. GMD-S6900 е достъпен в 9 интересни цвята.
„Това е първият път в 31-годишната история на марката, в който серия от модели са създадени специално за дамите”, споделя Дейвид Джонсън – вицепрезидент на дивизията за часовници на Casio. „Размерът, цветовете и дизайна са според актуалните модни тенденции и допълват стила на дамите с активен начин на живот.”, казва още той.

Назад към всички новини
Споделете