Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

G-Steel от Casio

Casio America с гордост обяви излизането на пазара на новата серия G-STEEL. Изисканата гама от часовници, ориентирана изцяло към господата, които искат да се насладят от удоволствието да носят часовник, който съчетава легендарните технологии на G-Shock и същевременно да е изработен изцяло от стомана.

Новите 6 модела на Casio от серията G-STEEL са вдъхновени от приключенски дух на G-Shock, но използваните материали им придават изтънченост. Двуслойните рингове на G-STEEL, изработени от високо качествена стомана в комбинация с устойчиви полимери придават изключителна здравина на корпуса. Моделите се предлагат във вариант със и без IP покритие, отговарящи на всеки вкус.

В допълнение към здравата структура на серията, G-STEEL предлага на своите клиенти и изобилие от технологични възможности. Часовниците са снабдени със соларни  клетки, които елиминират нуждата от подмяна на батерията. Както повечето модели на G-Shock, така всичките шест имат водоустойчивост от 20 BAR. Диаметърът на корпуса е 52,4 мм . Други екстри са: LED осветление, луминесциращи  стрелки, световно време с 32 часови зони, 5 дневни аларми, хронометър до 1/100 сек ., таймер  за обратно броене и 12/24 часов формат.

Назад към всички новини
Споделете