Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Garmin - Approach S6 е Вашият верен партньор по голф

Бавно, но  осезателно екипът на Garmin обновява своите часовници Approach, предназначени за почитателите на голфа. Те се усъвършенстват до такава степен, че могат да се превърнат в лични асистенти на практикуващите този спорт. Новият S6  може да подобри Вашия хендикап.
Сред най-очевидните подобрения са новия пълноцветен тъчскрийн, който подсигурява детайлен изглед на картите и дава информация за актуалното Ви местоположение, защото разполага с вграден GPS хардуер и дори  насоки за това накъде трябва да бъде насочено лицето Ви, когато правите удар на игрището.
Approach S6 ще Ви изненада приятно и с други подобрения. Интегрирани сензори за движението и акселерометри измерват скоростта, с която се движи стика, както и силата, с която се удря топката. Чуват се дори звуци, които помагат да се подобри времето за замах.
Моделът Garmin - Approach S6 ще се появи на пазара по-късно тази година. При пълното му зареждане можете да очаквате около 10 часа живот на батерията и като се използват всичките възможности на неговата GPS  технология. Когато се използва само като часовник, от Garmin твърдят, че батерията му издържа около 14 седмици.
Компанията Garmin разполага с приятни изненади за своите клиенти. И в този случай отново не изневеряват на оригиналното си мислене и предлагат нещо нетрадиционно и практично. Моделът Approach S6 се предлага в няколко цветови варианта и така всеки може да предпочете най-подходящия за себе си. С богатата си функционалност и интересен дизайн те със сигурност ще се харесат на всеки почитател на голфа.
С нетрадиционната си външност и възможности часовниците с марка Garmin  са  особено атрактивни за мнозина. Ако и Вие сте сред почитателите на  нейните модели, ще ги откриете и в сайта Vip-Watches.Net.

Назад към всички новини
Споделете