Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Garmin представи новия си спортен часовник Super Smart Forerunner 920XT

Часовниците Garmin, предназначени за бегачи, са с доста богата функционалност. Най-новият такъв модел на компанията – 920XT – също се представя достойно в тази насока. Той е сходен на предходни такива часовници – голям екран, удобна каишка, водоустойчивостта му позволява да се проследяват постижения с колело или в басейна. Свързва се също с Вашия мобилен телефони Ви позволява да преглеждате всякакви съобщения направо от часовника. Разполага и с WiFi и можете да си качите данни без да е нужен кабел.

Garmin Forerunner 920XT е с елегантен дизайн и е с 15 % по-лек и с 18 % по-тънък от своя предшественик. Разполага с гъвкава каишка, която перфектно пасва на ръката на собственика. Дисплеят е цветен и с висока резолюция. Може да работи както в режим часовник, така и да проследява направените през деня стъпки, изминато разстояние, изгорени калории, звуков сигнал при движение след липса на активност в рамките на един час, както и проследяване на съня. Същевременно има връзка за постъпващи текстови съобщения, имейли, обаждания, напомняния за съответни дати, когато е свързан с устройство с Bluetooth.
Garmin  не за първи път изненадва приятно своите клиенти с мултифункционален часовник. Този нов модел е поредната проява на иновативно мислене на екипа на марката. Не се колебайте да заложите на него, ако сте любител на активния начин на живот, който си търси сигурен съветник в ежедневните тренировки. Достъпът до другото Ви любимо преносимо устройство – смартфон – също е голям плюс. Същевременно моделът е достатъчно тънък и лик, за да го носите навсякъде със себе си.  Това, в комбинация с модерната му визия, със сигурност е Ви допаднат. В нашия сайт можете да откриете аткрактивни модели на марката Garmin.

Назад към всички новини
Споделете