Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Hamilton RailRoad Small Second впечатлява с класическа елегантност

Историята на марката Hamilton e доста интересна – тя датира от преди повече от век. Днес пионерската роля, която изиграва Hamilton в света на авиацията, както и  съвместяването му с дигиталната и електронната технологии, е източник на вдъхновение за производството на моделите й. Със уникален дизайн и излъчване часовниците комбинират американския дух и швейцарските технологии.
През тази година на изложението „Базелуърд” компанията Hamilton представи редица интересни нови свои модели. Сред тях има изключителен часовник, който излъчва елегантност и класа, разполага със заоблени краища.

Моделът Hamilton RailRoad Small Second разполага с кръгъл корпус, изработен от неръждаема стомана и с диаметър от 42 мм. Корпусът е с внушителна външност и защитен от сапфирено стъкло. Има и покритие против отблясъци. Водоустойчивостта на часовника е 5 бара, което означава, че няма да се повреди, ако се намокри по време на къпане.
Новият Hamilton се предлага в две версии – със сив или с черен циферблат. Асиметричната позиция на малкия секундомер на 8 часа веднага грабва вниманието. При някои варианти секундарникът е с обграден с кръг с кафяв цвят, а при други – със син.
Приковаващият погледа циферблат е изключително елегантен – стрелките за часа и минутите приличат по форма на меч. Има и малък прозорец за датата, разположен на 3 часа.
Hamilton RailRoad Small Second Watch е оборудван с автоматичен самонавиващ се механизъм H-21, който поддържа изключителна точност. Такова задвижване допълва добре всички останали предимства на часовника – той е не само красив, но и оборудван с първокласни технологии.
Що се отнася до верижките – производителят Hamilton предлага избор между елегантна верижка от неръждаема стомана и кожена каишка с крокодилски принт – с кафяви или бели шевове.
Часовниците с марка Hamilton винаги се отличават с неподражаема класа. Това  струи от всеки отделен дизайнерски детайл. Същото важи и за новите модели. Както изцяло металните варианти, така и тези с кожени каишки, веднага привличат погледа със съвършенството си. Моделите са с висококачествени механизми и с великолепието си биха се харесали и на най-претенциозните клиенти.

Назад към всички новини
Споделете