Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Hamilton с модел, посветен на рок легендата Елвис Пресли

Някои творци постигат безсмъртие, оставайки след дълги години да живеят в спомените на своите фенове. Творчеството и името им са актуални за поколения напред. Сред тях е рок легендата Елвис Пресли, царят с блус глас и суинг танци. Рокендрол пионерът също така има изяви и в киното. Той взема участие във филма Blue Hawaii  през 1961г. и носи на ръката си Хамилтън Вентура. На 8-ми януари 2015 г.  щеше да бъде 80-тият рожден ден на Елвис Пресли. За да го отпразнува, часовникарската марка Hamilton пуска модерна версия на своя класически модел. Актуалното попълнение носи името Ventura80 Elvis.
Часовникът е с нестандартна триъгълна форма с размери 42,5 × 44.6 мм. Неговата магнетичност идва както от очертанията му, така и от черното PVD покритие върху стоманения корпус. Новото предложение се характеризира с самонавиващ се механизъм, който задейства функциите на датата и часа, както и резерва с мощност от 80-часа, при пълно навиване. Датата е разположена на 3 часа. Циферблатът е черен, а върху него се въртят в кръг сребристи стрелки, сочещи към едноцветните индекси. Минутите от 12 до 3 часа са изобразени с оранжеви индекси, а след това със сиви. Каишката е от естествена кожа в класическо черно.
Цялостната осанка на модела е много интересна и успешно съчетава дългогодишна традиция и съвременна визия, обогатена с автоматичен механизъм. Целевата група са хора с елегантен стил и нотка разчупеност, а моделът Hamilton Ventura80 Elvis отговаря категорично на тези изисквания. И определено това е часовник, който остава във времето, както и творецът, на когото е посветен.

Назад към всички новини
Споделете