Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Hamilton спонсорира авиошоу

Hamilton отмерва времето  при състезания от 1919 година насам – подсигурява на пилотите часовници с първокласно качество, както и прецизно изработени инструменти за навигация.

Базирайки се на почти половин век наследство в сферата на авиацията, екипът на Hamilton  продължава да представя продукти за света на авиацията. Това ще стори и  при участието си в тазгодишните въздушна надпревара AirVenture, които се състояха през юли и август месец тази година.

Hamilton е бил 6 пъти шампион и таймкийпър на събитието. В добавка известният френски пилот Никола Иванов с почти 20 години опит във въздушни опит в състезанията във въздуха. Това лято той изпълни впечатляващи каскади на със своя самолет Edge 540 с логото на Hamilton.

 Компанията Hamilton е създадена през 1892 година в САЩ. При тях са комбинирани американския дух с прецизността на най-актуалните швейцарски механизми и технологии. Популярните с иновативния си дизайн модели са се появявали в над 400 филма.

Hamilton е партньор на състезания със самолети от 1919 година ,когато пилоти се доверяват на прецизността на часовниците и инструментите за навигация. Днес компанията е таймкийпър на международни авиаторски събития. На друго събитие пък ще представи линия от иновативни и прецизни часовници за пилоти. Посетителите му ще могат да погледнат новите часовници от колекцията  Khaki Pilot Pioneer Aluminium collection и Khaki Takeoff, които ще бъдат пуснати в продажба скоро.

Компанията Hamilton се е доказала като производител на първокласни и точни модели, които могат да се ползват и по време на различни състезания. Тяхната прецизност ги е направила изключително известни по целия свят. В надпревари като тези във въздуха е много важно да се постигне максимална точност, защото понякога от нея може да зависи животът на пилота. Затова заложете на модели на тази марка, ако търсите свои съветници в различни спортни надпревари.

С някой от часовниците на Hamilton на ръката си ще се чувствате винаги готови за всякакви приключения. Не се колебайте да заложите на тях, ако си търсите добър спътник в екстремните занимания.

Назад към всички новини
Споделете