Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Ice-Watch с по-големички Chrono модели

От компанията Ice-Watch са решили, че по-голямо е по-добре и демонстрират това с най-новия си хронограф Chrono Drift с диаметър на корпуса от 48 мм. Корпусът е в лъскаво черно , а контрастните акценти пасват на шева на каишката. Моделът е достъпен в четири различни цветови варианта.
Моделите са с водоустойчивост от 10 бара, имат завинтване на капака. Всеки клиент може да си подбере именно онзи цветови вариант, който най-много му допада. Циферблатите на четирите версии са черни, всеки от тях има датник на 6 часа, но с еднообразието се свършва до тук. Единият е с бежови скали и арабски цифри,  при другите два тези елементи са съответно в тъмно и светло синьо, а при четвъртия – в оранжево. Интересното е, че цветовите нюанси върху циферблата съвпадат с цвета на шевовете по каишката.
Тези ефектни хронографи са добро допълнение към по-спортния Ви тоалет. Моделът с акцентите в оранжево със сигурност би паснал на лятното Ви настроение.
Британската компания Ice Watch произвежда часовници с великолепен дизайн и предлага на клиентите си богат избор от модели. Полимерният материал е предпочитан от екипа на марката за дизайна на часовниците. Това ги прави и по-спортни и издръжливи на намокряне с вода.  Същевременно те са с модерна и универсална външност.  Практичните и стилни модели на Ice Watch са харесвани от много млади хора по света. С новата си колекция  от малко по-големички часовници тя отново ще привлече тяхното внимание.  Екипът на марката непрекъснато доказва, че крие по някоя изненада, с която да направи впечатление. И тези модели не правят изключение.

Назад към всички новини
Споделете