Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Citizen - японско качество и иновации

От основаването си през 1930г., Citizen популяризира мултинационалната си нагласа, насърчаваща върховите постижение и творчеството. Като „гражданин“ (от англ. citizen), на света марката се стреми да запази и продължи положителната промяна и еволюцията на часовникарския занаят. Citizen приема тази си мисия на сериозно и приветства всички възможности, който бъдещето може да поднесе.
Като утвърден производител на часовници, Citizen е ориентиран към затворен цикъл на производство. Всичко, от създаването на отделените компоненти и механизми до окончателното сглобяване на часовника се извършва във фабриките на марката. Този занаятчийски подход, разширява границите на използваните технологии и извлича максималното от натрупания опит.
В 84 годишната си история Citizen въвеждат редица иновации в часовникарството като радио и сателитното сверяване. Друга изключителна технология, патентована от марката е революционната система за зареждане, както от слънчевата, така и от алтернативни източници светлина – Eco drive. Citizen е първият производител, който въвежда подобна технология още през 1976 г. като по този начин променя завинаги начина за захранване на часовниците. Системата Eco-Drive премахва нуждата и разходите за смяна на батерията - както и изхвърлянето на батерията. Часовниците, използващи Eco-drive, са снабдени със соларна клетка, която генерира енергия от уловената светлина, а излишъкът от нея се съхранява от акумулаторна батерия.
Citizen е официален времеизмервач и официална марка часовници на US Оpen от 1993г.
Обединени около слогана си “For each of us at CITIZEN, now is the time to start to make the world better.“, от Citizen неспирно поглеждат към бъдещето, за да предложат на клиентите си днес, часовници, които да удовлетворят потребностите на всеки „гражданин“.

Назад към всички новини
Споделете