Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Гравиране на часовници

 Ръчно гравиране на часовници и бижута

   Гравирането е услуга, с помощта на която да превърнем вашето бижу в нещо наистина специално и лично. Това е перфектният начин за персонализиране на лични вещи от типа на часовници, пръстени, медальони, гривни, колиета и други. Напоследък гравирането се превръща в традиция, набираща все по-голяма популярност.

Датиращ от древни векове, този метод е използван като израз на висша почит, специално отношение и внимание, отправени към важен човек в живота на някой.

Кога да гравирате закупено бижу или часовник?

Моментите, в които сте решили да поднесете бижу или часовник на близък до сърцето ви човек, било то за годишнина, рожден ден, дипломиране или друг повод, то притежавате възможността да превърнете предмета в безценен спомен за години напред. Или казано по друг начин, гравирайте тогава, когато копнеете да покажете на един човек колко ценен е той за вас. Ние от Vip-Watches.Net ви предлагаме ръчно да гравираме закупеното от нас „великолепие” с текст по избор на клиента .

Различни варианти за гравиране

Обикновено около 30 – 40 символа е оптималният вариант, отнасящ се за голяма част от предлаганите модели часовници. Мястото, където може да се разпростира гравюрата , е строго индивидуално. Често предпочитание е това да бъде върху задния капак на часовника или от вътрешната страна на закопчалката на верижката. Превърнете гравираното бижу в любим аксесоар и скъп спомен!

Тогава, когато желаете да се възползвате от услугата „гравиране”, то бихте могли да впишете изискванията и предпочитанията си в полето „Допълнителни коментари към поръчката” на стрнаицата “Завършване на поръчката”. Ако сте пропуснали тази възможност, можете да пишете на E-mail: info@vip-watches.net. Изпишете текста, който желаете да бъде гравиран и ние ще се погрижим за всичко останало.  Ако се нуждаете от повече подробности, свържете се с нас на телефон: 02/ 905 77 77,  0878 700 515.

Цена за услугата

Гравюрата, до известна степен, се доближава до широко разпространените колоритни татуировки, с които хората обичат да разкрасяват своите тела. Не са малко специалистите, занимаващи се с гравиране, в това число и ние, които съветваме своите клиенти да обмислят внимателно идеята си,  преди тя да бъде осъществена. Изписвайки послание или инициали за определен човек, то вие автоматично му засвидетелствате дълбока и безгранична любов, придружена от уважение. Едва ли има цена за това да зарадваме любим човек?!

Ние ви предлагаме една наистина достъпна услуга, от която да се възползвате.

  • Цената за ръчно гравиране на часовник е 1,50 лева на символ, като минималната сума за гравиране е 15 лева (до 10 символа);
  • Послания над 10 символа се таксуват по 1,50 лева за всеки символ допълнително към каталожната цена, на който и да е продукт от нашия магазин (пример: „Честит 50 юбилей! С любов от семейството!” – 35 символа х 1,50 лева = 52,50 лева);

За да добиете по-ясна и кристална представа за великолепието, с което допълваме избраното от вас бижу или часовник, то бихте могли да разгледате галерията ни със снимки на гравирани от нас предмети. Посетете Facebook страницата ни или акаунта на сайта в Google+.

Забележка: Обърнете внимание, че на основание чл. 57 ал.3 от закона за защита на потребителите, вече гравиран часовник не може да бъде върнат обратно!

Не спирайте да пораждате сълзи от щастие в очите на скъпи за вас хора! Превърнете материалното в сантиментално! Дайте живот на всеки един часовник или бижу и подчертайте техните блясък и ефектност.

Назад към всички новини
Споделете