Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Колекциите T-Touch и T-Sport на Tissot

Швейцарската компания Tissot има над 150-годишна история. Понастоящем тя е един от водещите производители на часовници, позиционирани в средния ценови клас. Продуктите й са разпространени в над 100 държави по света.  Печеливш за марката е подходът е да произвежда висококачествени часовници  и да ги предлага на разумни цени. В работата си тя комбинира швейцарската прецизност и майсторство с иновативен подход.  През 1999 годинаTissot представя революционно новата тъчскрийн технология T-Touch и с това привлича вниманието.

 

 

Колекцията Touch е допринесла до голяма степен за големия успех на компанията в глобален мащаб. Революционната тактилна технология осигурява достъп до разнообразни практични функции с едно просто докосване на стъклото на дисплея. Всички часовници, включени в колекцията T-Touch  разполагат с екстри като компас, термометър, атлиметър, аларма и хронограф. Тези функции са показани по удобен начин на цифровия дисплей, а часът е изобразен аналогово. През 2009 година компанията доразвива тактилната си технология с представянето на висококачествен подводен часовник, наречен Sea-Touch. Той впечатлява с високата си степен на водоустойчивост от 20 бара.

Има два модела от тази колекция, които са особено атрактивни. Първият е по-масивен и разполага с екстри, подходящи за феновете на екстремните спортове. Вторият се нарича T-Touch Navigator 3000 и е перфектен за съвременния пътешественик, защото дава възможност за избор на собственика си да се осведоми колко е часът в някой от общо 150 града. Освен с колекцията си T-Touch компанията впечатлява клиентите си и със серията T-Sport. Както името й подсказва, тя се състои от мъжки и дамски модели, предназначени за почитателите на спорта или активния начин на живот.

 

 

Тези грабващи окото часовници са изработени от висококачествена неръждаема стомана или титаний.  Оборудвани са с швейцарски автоматични или кварцови механизми. И двата механизма са синоними на прецизност и надеждност. С уникалната си визия тези часовници са привлекателни за клиентите. В дизайна им са съчетани спортния стил и елегантното излъчване. Колекциите T-Touch  и T-Sport на Tissot са сред най-атрактивните предложения на швейцарската компания. Изборът на модел от някоя от тях гарантира  пълното удовлетворение на клиента, тъй като те разполагат с всичко необходимо, за да бъдат една надеждна компания на притежателя си.

Назад към всички новини
Споделете