Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Alfred и Norbert Riedl създателите на Jacques Lemans

Jacques Lemans е създадена от братята Alfred и Norbert Riedl през 1975г. Централата на компанията е в Санкт Файт , Австралия. Jacques Lemans е напълно финансово независима и 100% частна собственост. Часовниците са разпространени в над 120 страни по света, могат да бъдат закупени от над 9500 обекта. Фирмата има повече от 300 квалифицирани служители, споделящи философията на фирмата за високи стандарти на качество на достъпни цени.

 

Jacques Lemans има затворен цикъл на производство. Всичко - от идеята до скицата, техниката, асортимента, производство на прототипи, контрола на качеството, се извършва във фабриката на компанията.
Брандът  е спонсор на редица спортни мероприятия. Jacques Lemans е официален времеизмервач на Европейската лига по баскетбол.
През 2014г. на AT&T Pebble Beach National Pro-Am Golf Tournament , благотворителен голф турнир, в който взимат участие, както професионални играчи, така и знаменитости, Andrea Riedl (мениджър  външни продажби) и съпругата му, представят новата колекция на Jacques Lemans. Звезди от ранга на Kid Rock, Clay Walker, Andy García и Andy Roddick с удоволствие слагат на китките си новите зелени часовници на марката. Особено очарован от Jacques Lemans Golftimer 1-1701 остава едно от най-големите имена в голфа - John Daly.
Рекламни лица на марката са и австрийски биатлонист Dominik Landertinger, както и австрийския клубен отбор по хокей Klagenfurt Athletic Sports Club.

Jacques Lemans е горд кръстник на футболния стадион Jacques Lemans football arena в Санкт Файт, домакин на международни мачове на водещи европейски клубове.

Jacques Lemans се потвърждава, водещата си позиция в дизайна и маркетинга на висококачествени спортни часовници през 2009г., когато получава лиценз от UEFA Шампионска лига за новата си серия “UEFA Champions League”. Линията се отличава с висококачествените си механизми, комбинирани с изключителен дизайн.

Jacques Lemans е официален времеизмервач  на CHAMPIONS TROPHY 2014 STIHL TIMBERSPORTS.

Една от на известните линии на марката е тази на Kevin Costner, освен името му, тя носи личния му почерк. Като важен партньор на Jacques Lemans, той взима дейно участие както проектирането, така и в разработването на всички 13 модела от колекцията си.

Ако търсите зашеметяващ часовник, който съчетава най-доброто като механизъм и дизайн, то никоя марка не може да Ви предложи нещо по-добро от Jacques Lemans.

Назад към всички новини
Споделете