Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Безкомпромисно съвършените 88 Rue du Rhone

Швейцария е популярна с шоколада, Роджър Федерер, но най-вече с висококачествените часовници, произведени в тази страна. 88 Rue du Rhone е компания, която успешно обогатява швейцарските традиции и създава първокласни модели. Основана е от внуците на швейцарския производител на часовници Реймънд Уейл – Ели и Пиер Бернхайм. Още от тук може да се направи извод, че 88 Rue du Rhone в никакъв случай не  е случайна компания, а напротив – върви по вече утвърдени пътеки.

Любопитен факт е, че името на марката идва от мистерията около единствения липсващ номер на улицата Rue du Rhone в Женева. Това е място, от което се открива прекрасна гледка към Женевското езеро.

Часовниците на марката са истински швейцарски шедьоври. Много от тях са с кожени каишки, с корпуси с полирана стомана. Върху елегантните черни циферблати  изпъкват сребристите стрелки и цифри. Тези изтънчени модели разполагат с всичко онова, което един претенциозен съвременен клиент може да търси. Те са с класическа визия, внушаваща респект към  традиционното за швейцарските часовници съвършенство. Класическото излъчване се подсилва и от използването на римски цифри за дизайна на циферблата. Освен с комфортни за носене кожени каишки, моделите на марката приковават погледа с блясъка на стоманените си верижки. При преобладаващата част от часовниците датата е на 3 часа. Всеки елемент при моделите е поставен на правилното място, няма нищо непремерено или което да не пасва на цялостния им дизайн. Когато видите надписа „Swiss made” върху часовника, то очакванията са за продукт с високо качество и неповторим стил. 88 Rue du Rhone също няма да Ви подведе в тази насока. Освен това сапфирените стъкла служат като щит, който пази визията на часовниците непокътната. Неслучайно производителят е избрал такъв тип стъкло. То трудно се надрасква и опасността по някакъв начин това съвършенство да се наруши е избегната изцяло.

Високата класа на моделите е призната и от творците от Британската академия за филмово и телевизионно изкуство. 88 Rue du Rhone партнира на тази академия по време организирани от нея събития, което със сигурност допринася за популяризирането на тези и без това достойни за вниманието и на най-претенциозните за клиентите часовници. А и интересът на звездите, които се награждават от Британската академия към такива продукти, определено е заслужен. Швейцарците 88 Rue du Rhone знаят как да задоволят  напълно капризите им.

88 Rue du Rhone не привлича само изтънчените господа, почитатели на часовниците с класическа визия. Изисканите дами също е открият в продуктовата гама на компанията нещо подходящо за себе си. Елегантността на мъжките часовници присъства и при дамските модели, но тук тя е в услуга на вкуса на представителките на нежния пол. За украсата на циферблатите на някои от тях производителят е избрал не какво да е, а диаманти. Едва ли има дама, която да остане равнодушна, когато мекотата на кожена каишка, стабилността на стоманения корпус и лукса на диамантите се съчетаят в едно. В класическо черно или бяло те определено подсказват, че луксозното излъчване на швейцарските модели наистина няма аналог. Производителят е помислил и за привърженичките на корпусите с покритие и те ще открият и такива модели, които ще са елегантно допълнение към тоалета им.

Едва ли някой се съмнява, че внуците на Реймънд Уейл ще му предложат нещо добро, когато става дума за часовници. Ако пък е имал известни резерви, то след като е разгледал моделите със сигурност те са се изпарили. Изпипаните до съвършенство швейцарски часовници са истинско изкушение. Отдай му се без страх и подари на себе си или близък човек някой от моделите на марката 88 Rue du Rhone.

Назад към всички новини
Споделете