Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Calvin Klein - часовници за хора със стил

Calvin Klein, Inc. е добре познато по света име и се е превърнало в една от водещите модни марки по отношение на дизайна на продуктите си.  Мъжките и дамски колекции часовници на компанията се предлагат в много страни по света. Компанията е създадена от популярния американски дизайнер Келвин Клайн с идеята да предоставя разнообразни продукти, които да удовлетворят изискванията на почитателите на модерните и атрактивни аксесоари. 

Първите часовници Calvin Klein са пуснати на пазара през 1997 година. С тях собствениците им се отличават от тълпата.  Те са не само с интересна визия, но и много качествени, защото в производството им е намесена популярната швейцарска компания Swatch Group. Часовниците с марка Calvin Klein са отражение на усещането за класа и лукс и са предпочитани от  феновете на модата, защото имат интересни дизайни и форми.  Подходящи са както за хора с по-екстравагантен стил, така и за бизнесмени. С богатата си  гама от модели компанията може да удовлетвори вкуса на всеки.  Серията Bold е предназначена за почитателите на елегантния и изтънчен стил.  Имат кожени каишки.  Моделите с марка Calvin Klein  се отличават с дискретен лукс и същевременно са модерни в технологично отношение. 

Представителите на колекцията Minimal са изработени от висококачествени материали и са с изчистен дизайн. Те могат да бъдат носени при всякакви поводи.  Компанията Calvin Klein  е спечелила доверието на милиони свои клиенти с това, че им предоставя модерни аксесоари с различни дизайни, които да отговарят на потребностите на всеки от тях. Тя предлага дизайнерски модели, чрез които собствениците им могат да се почувстват специални и да не останат незабелязани.  Дали носени по време на сватба или на вечерно събитие, то тези часовници ще направят миговете на притежателя си незабравими. 

Дамите могат да избират измежду модели с овална или квадратна форма на корпуса и разнообразни дизайни на циферблатите.  Дамските часовници с марка Calvin Klein са подходящ подарък за всяка представителка на нежния пол, защото с тях тя винаги ще изглежда стилно. Разнообразни са и моделите за мъжете. Моделите на компанията са с различни дизайни, но обединяващото при всички тях е, че подчертават стила на своя притежател. Имат открояваща се визия, която прави и носещия ги по-атрактивен за околните и внушава усещане за неговата класа.  В нашия сайт можете да откриете елегантните модели с марка Calvin Klein.

Назад към всички новини
Споделете