Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Candino е основана през 1945г

Candino е основана през 1945г. в Швейцария от Adolf Flury-Hug. Първоначално компанията е независима, но през 2002г. е придобита от Festina Group. Производството се извършва във фабриката в Herbetswil, където над 80 човека персонал произвеждат около 2000 часовника дневно. Администрацията на фирмата е в Biel. Първоначално компанията е известна с производството на часовници за различни брандове, докато в последните години се фокусира само върху марката Candino.
Марката е разпространена в 65 страни по света, а нейно рекламно лице е бившата кралица на красотата Xenia Tchoumitcheva. Candino е спонсор на Davidoff Swiss Indoors, което се провежда в Базел, както и на шампиона по ски Nordic Ski Championships през 2005г. в Оберстдорф.

Candino, като част от Festina Group, е поставена в идеална позиция да се състезава с водещите марки в бранша, благодарение на възможността да затвори изцяло цикъла си на производство. Фирмата използва висококачествени, производствени технологии и произвежда както кварцови, така и механични часовници. Фабриката в Herbetswil произвежда часовниците под етикет Swiss made, прилагайки педантично управление на качеството към всеки един детайл. В резултат на непрекъснато разширяване, групата е придобила шест високо специализирани производствени центрове. Един от тях е швейцарския производител Soprod, който има три основни производствени мощности: един в град Сион , който прави кварцови механизми, втори в Les Reussilles, която се фокусира върху производството на автоматични механизми и интеграция на комплексни модули и третия- в Saignelégier, който произвежда компоненти. Всяка стъпка, която Candino прави по пътя си, допринася за отлична производствена система, която е съизмерима само с тези на най-добрите швейцарски марки.

И от самото начало, Candino изпреварва времето си, инвестирайки в напълно новаторски материали и производствени процеси. За повече от 60 години пионерски дух, компанията извършва постоянна модернизация на оборудването си, като обръща особено внимание на използването на съвременни технологии и адаптирането им към променящия се пазар.
Присъединяването към Festina Group през 2002г. благоприятелства всички производствени процеси и засилва средния сегмент на групата.

Adolf Flury-Hug бил човек изпреварил времето си. През 1947г. той сбъдва най-голямата си мечта – създава свой собствен магазин в Herbetswil. В момента, магазинът все още стой до ултрамодерна фабрика на компанията, която е открита през 1989 г.,засвидетелствайки уважение към своя основател.

Компанията винаги е отдавала голямо значение на дизайна на всеки един от своите технически сложни модели. Те са създадени с най-качествени материали като стомана, титан, керамика и въглерод.
Осланяйки се на традициите, Candino обхваща широк спектър от пазара, благодарение на четирите си линии: Classic, Casual, Elegance и Sport.

За всички любители на лукса, брандът пуска на пазара своя гама кварцови часовници, снабдени с разнообразни функции, задоволяващи и най-взискателните клиенти.

Candino вплита традиции и модерни технологии с внимание към всеки детайл, тъй като важните неща се крият именно в детайла. Точно този маниер на работа е извоювал честта, брандът да носи етикет „Swiss made“ - символ на качество и съвършенство.

Candino извършва контрол на качеството на всички нива от производствения процес. Освен това, по-бързото и ефективно сервизно обслужване, допринася за добрата репутация на марката по целия свят.

Назад към всички новини
Споделете