Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Casio – една от топ марките за часовници

Часовниците с марка Casio са едни от най-популярните. Годишно компанията продава над 1 милион свои продукти. Тя е лидер по отношение на иновации, стил и технологии, които използва в производството си. Casio през годините предлага на клиентите си богата гама от продукти, сред които калкулатори, камери, часовници и музикални инструменти. Производството на часовниците с тази марка представлява уникално достижение в тази сфера. Компанията комбинира дигитални и аналогови технологии с превъзходни дизайни, които открояват продуктите й сред тези на останалите конкурентни марки.

Същевременно моделите са изработени от висококачествени материали и са изключително здрави. Това ги прави подходящи за използване както в ежедневието, така и  от почитателите на занимания на открито или на по-екстремни преживявания. Успешната история на компанията по отношение на производството на часовници започва през 1974 година, когато тя пуска на пазара своя Casiotron – първият в света дигитален модел с напълно автоматичен календар. След този пробив в сферата на технологиите Casio продължава да развива постиженията си в сферата на дигиталните технологии и да обогатява функциите на часовниците.

Прибавя към вече постигнатото иновации като сверяване чрез радио сигнали, излъчвани от атомни часовници, и редица други неща. Едно от най-впечатляващите й нововъведения е свързано с оборудването на часовниците й със соларна енергия. Това в комбинация с радио сверяване предоставя на клиентите всичко необходимо, което могат да получат от един часовник, където и да се намират. Днес екипът на компанията продължава да разработва нови продукти, в които съчетава най-актуални дигитални технологии с дизайни, които впечатляват клиентите й.  Тя предлага както мъжки, така и дамски серии, които са предназначени за хора с различни стилови предпочитания.

Сред популярните й мъжки колекции са G-Shock, Edifice, Pro Trek. Всяка от тях включва продукти, изработени от висококачествени материали, които биха била добра компания на всеки активен мъж. В дамските серии  Baby-G и Sheen всяка представителка на нежния пол може да открие най-подходящия за нея часовник, защото те са с разнообразни визии и биха задоволили и най-претенциозните изисквания.

Назад към всички новини
Споделете