Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Certina – безкомпромисно швейцарско качество

Швейцарските часовници с марка Certinaса си извоювали своето важно място в света на производството на такива аксесоари благодарение на надеждността, прецизната изработка и иновативността в технологично отношение на своите продукти. Ориентираната в създаването на спортни модели компания, използва висококачествени материали, за да предлага на клиентите си продукти с най-добро качество и на достъпни цени. Много от моделите разполагат с корпус от неръждаема стомана 316L,сапфирени стъкла, технология Double Security и водоустойчивост от минимум 10 бара. Концепцията Double Security (двойна сигурност) съществува от 1959 година и поставя нови стандарти по отношение на устойчивостта на часовниците по отношение на влиянието на вода или удар.

Часовниците с марка Certina  са оборудвани с революционната технология и това ги прави издръжливи при всякакви условия. Те разполагат с висококачествени кварцови механизми. Благодарение на тяхната точност швейцарският производител е получил възможността да стане партньор на редица събития от света на моторните спортове. През годината екипът на Certina е създал много продукти, които са били първенци по отношение на иновативност. Те са се отличавали както с дизайна, така и с впечатляващите си функции. 

Така например, през 1936 година компанията произвежда първия в света дигитален часовник, а през 1971 година тя пуска на пазара своя Biostar -  модел, който показва на дисплея си данни за човешките биоритми. Компанията за часовници Certina е създадена през 1888 година от братятаАдолф и Алфред Курт, които първоначално са произвеждали  часовникови механизми в Швейцария. Екипът й стартира производството на часовници няколко години по-късно. Специализира се главно в сферата на спортни модели, особено след като представя концепцията си Double Security.

През 1995 година представя линията си „Cascadeur”, която включва спортни водоустойчиви часовници със сапфирени стъкла. Екипът на компанията успешно убеждава клиентите си, че аксесоарите, измерващи времето, могат да бъдат не само спортни, но и елегантни. От 2004 година предлагат на любителите на подводните спортове свой изключително здрав и водоустойчив модел. Днес феновете на марката Certina  могат да избират от богатата гама от нейни мъжки и дамски модели. Всеки от притежава преимуществата, характерни за швейцарските продукти, и същевременно е с атрактивна визия. Сред тях впечатление правятмъжките модели Podium, Caimano, Action Diver. Тях, както и редица елегантни дамски модели, можете да откриете в нашия сайт.

Назад към всички новини
Споделете