Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Часовници Zeppelin - перфектно немско качество и дизайн

При първите часовници с марка Zeppelin  се акцентира на интересния дизайн. Те са повлияни от визията на самолетите и са оборудвани с кварцови или  автоматични механизми. Заради великолепните си качества часовниците Zeppelin  са  били използвани от немски военни.

Както мъжките, така и дамските модели, са изработени с изключителна прецизност както по отношение на технологии, така и на дизайн.  Разполагат с висококачествени  механизми –швейцарски Ronda и ETA . Интересното в стила на циферблатите им е, че се виждат логото и името на марката Zeppelin.

Много от моделите са не само красиви, но и притежават функцията двойно време, която е практична най-вече за любителите на пътешествията. Производителят се е постарал да направи и достатъчно атрактивни за клиентите си хронографи. Характерен дизайнерски подход на екипа на компанията е прозрачна задна част, която дава възможност да се видят механизмите на часовника.

Компанията Zeppelin предлага богат избор от модели, като не подминава и почитателите на тези, които са с тънки корпуси. Друго обединяващо  за дизайна на повечето модели е класическата визия, елегантност и финес. През годините компанията е пуснала и часовници, предназначени специално за хора с по-динамични професии. Такива модели са с по-висока степен на водоустойчивост – тя достига впечатляващите 100 бара. Компанията прави и други свои часовници, които да са предназначени за хора със специфични професии -  военни и полицаи - и са с максимално богата функционалност. Техните стрелки и индикатори са с луминисцентно покритие, което позволява ориентиране в часа в тъмното.

Компанията използва за моделите си сапфирени стъкла. Така красотата им остава непокътната, защото стъклото не се драска. Особено модерни и интересни са моделите със стил тип скелетон. Той веднага привлича вниманието, защото се виждат механизмите на часовника, а  да се узнае тайната на безупречната им точност определено е от интерес за много почитатели на първокласните модели.

Екипът на компанията не забравя да обърне достатъчно внимание на дамите. Подготвил е за тях по-елегантни модели с класическа визия, изпипани до последния детайл. Немската прецизност дава отражение върху цялостната им изработка и ефектът е наистина добър. На много от моделите върху циферблата има специална скала, която дава информация за резерва на мощността на часовника. Почти всички са с датници, а на други има и  данни за деня от седмицата.

Често срещан дизайнерски похват при изработката на моделите е на чисто черен циферблат да се видят изпъкващи на бял фон  цифри, индекси и стрелки. Съчетаването на черно, червено и бяло може да бъде видяно при много от часовниците на марката.

Всички часовници на марката Zeppelin са не само елегантни, но и се отличават със забележителна немска прецизност и точност. Класическата им визия и модерни технологии пленяват веднага клиентите.

Назад към всички новини
Споделете