Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Часовниците на Pierre Cardin

В повечето случаи изборът на часовник се базира главно на едно от две неща – дизайн или функции. Тази логика обаче не важи за определени дизайнери, които успяват да привлекат вниманието на клиентите дори само със стила на даден часовник. Те придобиват голяма популярност в сферата на модата. Един от известните дизайнери е Пиер Карден. Добрата му репутация сама по себе си е причина за големия интерес към неговите часовници. Малцина други дизайнери имат такова влияние във всяко отношение в модната индустрия. Това, което наистина прави впечатление в дизайна на продуктите му, е че те са наистина атрактивни и доказват защо създателят им е толкова популярен. Моделите представляват перфектно съчетание от модерна визия и класически елементи. Всеки от тях е създаден така, че да бъде актуален за дълго време и да пасва на всякакви стилове облекло.

Друго привлекателно за клиентите преимущество на часовниците на този дизайнер садостъпните им цени. Те са напълно приемливи, като се има предвид уникалността им и добрата им изработка. Тъй като това са часовници, създадени от творческа личност, мнозина биха се поинтересували дали те са и толкова добри в технологично отношение.  И по този показател те са достатъчно атрактивни, защото са направени в съответствие с установените стандарти в сферата на производство на часовници. Доказателство за тяхната богата функционалност е и фактът, че за задвижването им са използвани висококачествени швейцарски механизми - Ronda и Isa.

Така френската изтънченост и точността на швейцарските механизми са съчетани доста умело. Първоначално компанията предлага модели с класическа визия и почти без декорации. От 2007 година тя продава нови свои модели, при които се забелязват много повече детайли. При създаването на продуктите от новите си колекции екипът на компанията е използвал висококачествени материали и декоративни елементи като скъпоценни камъни. Те впечатляват с елегантната си визия и са подходящи за клиенти с по-изтънчен вкус. Компанията предлага както атрактивни мъжки часовници, така и  привлекателни дамски продукти. Те също  са изработени от висококачествени материали.  Сред тях има модели със седефен циферблат, покритие от розово злато или пък с инкрустирани камъни. При създаването им е обърнато внимание на всеки отделен детайл, което ги превръща в едни неповторими дизайнерски продукти. Закупуването на часовник с марка Pierre Cardin е сигурна инвестиция, защото моделите са с богата функционалност и съвременен дизайн. Поради тази причина те са с висока стойност и биха били добър подарък за всеки приятел или близък.

 

Разгледайте колекцията часовници на Pierre Cardin като кликнете тук

 

Назад към всички новини
Споделете