Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Часовниците Pulsar – за силно изразени индивидуалности

Pulsar e японска марка и е част от Seiko. Часовниците, произвеждани от тази компания от 1970 година насам, винаги са впечатлявали клиентите с оригиналния си дизайн. Pulsar първи произвеждат часовник с LED  дисплей. Малките дигитални часовници, светващи при натискането на бутон, веднага привличат вниманието на потребителите. Много известни личности носят модели с марка Pulsar на ръката си. Сред тях са американският филмов режисьор Стенли Кубрик, президентите Никсън и Форд, както и един от агентите от филма „Мъже в черно”.

Марката часовници Pulsar става част от компанията Seiko  през 1980 година. Тогава се появява първият часовник с калкулатор, а от 1981 година компанията предлага и кварцови ръчни часовници. Тя непрестанно изненадва своите клиенти и им предлага както мъжки, така и дамски класически и спортни модели. Представя свой хронограф през 2005 година. Корпусът му е изработен от неръждаема стомана и полимер. Всички часовници с марка Pulsar  са оборудвани с японски кварцови механизми.

Те имат минерални стъкла, водоустойчивост, варираща в диапазона от 5 до 10 бара. Някои от моделите са с фосфорициращи стрелки.  Компанията предлага не само хронографи, но и елегантни дамски часовници с квадратна или кръгла форма на корпуса и  са изработени от неръждаема стомана.  Някои от тях са с кожени, а други с метални каишки. Има и модели,  украсени с камъни Swarovski.

Часовниците с марка Pulsar са популярни с атрактивните си дизайни  и с това допадат на клиентите с изразена индивидуалност. Те са великолепна комбинация от високо качество и модерен стил. Днес моделите на компанията се харесват от много колекционери. С такъвчасовник  никой не остава незабелязан, защото всеки модел се отличава и прави впечатление у околните.

Същевременно цените на тези интересни часовници са достатъчно достъпни за заинтересованите от тях клиенти. Разнообразието е достатъчно голямо, за да открие в него всеки моделът, подходящ за неговия вкус и стил. Изборът на часовник с тази марка е признак, че клиентът е с добър вкус и знае как да изрази себе си чрез любимия си аксесоар.

Назад към всички новини
Споделете