Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Citizen CA0355-58A - с технология Eco-Drive и елегантен дизайн

Марката Citizen е лидер в производството на съобразени с екологичните изисквания часовници, снабдени с популярната технология Eco-Drive. Те могат да се зареждат както с изкуствен, така и с естествен източник на светлина.  За използването им не се изискват батерии. Освен това тя предлага изработени от титаний модели, снабдени със сапфирени стъкла и. Това са само някои от причините, заради които часовниците Citizen са ненадминати по отношение на баланса цена качество и на използвани технологии.

Компанията е новатор по отношение на нови продукти – тя изобретява часовника с най-тънък LCD дисплей, първия модел с функция за разпознаване на гласа, както и първия професионален подводен часовник с електронен сензор за измерване на дълбочината. Марката Citizen е разпознаваема по света, защото тя е утвърдила лидерските си позиции по отношение на използване на модерни технологии. Моделът CA0355-58Aе един от тези, които разполагат с технологията CitizenEco-Drive. Същевременно при изработката на корпуса и верижката му е използван титаний (този метал е 5 пъти по-твърд от стоманата) и с 40% по-лек от нея.  Това е и едно от основните му предимства – разполага с блясъка и здравината на метала и същевременно е комфортен за носене, защото тежестта му не е голяма. Рингът, коронката и бутоните на часовника са с PVD  покритие със златист цвят. Капакът му е със завинтване.  Моделът е с водоустойчивост от 10 бара. Широчината му е 44,5 мм(без коронката), а височината - 11, 3 мм.  Титаниевата веришка е  с полирани акценти. Закопчалката също е е в тон с дизайна на верижката и корпуса и на нея се вижда логото на Citizen.  Часовникът е оборудван с прецизен японски кварцов механизъм и соларна технология. Той може да работи на тъмно в продължение на 210 дни. Дисплеят е със сребрист цвят и е  фосфорициращи златисти стрелки. Индексите също са в златист цвят.

 

 

Моделът разполага с датник. На него в аналогови скали са представени съответно  60 минути, 60 секунди, 12/24-часов индикатор.   Тези типични за хронографите екстри са изключително  практични за феновете на  спорта. Тежестта на часовника е 96 грама.  Що се отнася до дизайна му,златистите ринг, стрелки и бутони добре се открояват на фона на сребристите му корпус, верижка  и дисплей. Цялостната визия на часовника внушава усещане за класа, а златистите акценти му придават и необходимия блясък. Той би бил перфектното допълнение към стила на всеки почитател на елегантния стил.

Назад към всички новини
Споделете