Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Citizen - символ на иновативност и качество

Ръчните часовници с марка Citizen  са уникални аксесоари, които  са подходящи за хората, които искат да бъдат в крак с модните тенденции. Същевременно впечатляват със своята универсалност. Те пасват добре както на богати бизнесмени, така и на хора с по-нисък социален статус. Успехът на компанията се крие в непрекъснатия й стремеж да открива разнообразни приложения за своите аксесоари. Производството наспортни часовници е една от основните дейности на фирмата. В тези случаи те надхвърлят функцията си просто на ръчни аксесоари и се превръщат в мини компютри, устойчиви на удар и вода. Освен модели, подходящи за феновете на спорта, компанията предлага и изключително елегантни и здрави часовници както за мъже, така и за жени.

По отношение на качество часовниците на Citizen са винаги на ниво. За славата на компанията допринася и фактът, че екипът й винаги е готов да поема рискове и да предлага иновативни продукти. Любопитно е, че това е първата фирма, представила удароустойчив продукт. До този момент часовниците са считани за чупливи аксесоари.  Производителят представя и свой професионален подводен часовник, който разполага с електронен сензор. Днес такава функция може да се открие при почти всички часовници, но за първи път е използвана за моделите на Citizen. От компанията са прочути с това, че са създали най-тънкият часовник с LCD дисплей, както и първият модел с функция за разпознаване на гласа.

Освен това марката Citizen  е прочута и  с това, че предлага продукти, които не вредят на околната среда. Часовниците й от колекцията Eco-Drive са създадени именно в този дух. Те се зареждат от светлината и затова не е необходимо да се подменят батерии. В заключение може да се каже, че компанията е била първенец по отношение на използването на нови технологии в производството на часовници. Същевременно през годините е успяла да затвърди доброто си име и да разшири значително гамата си от продукти. Всички тези постижения са я направили една от най-предпочитаните от клиентите марки.

Назад към всички новини
Споделете