Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Festina – прецизни часовници за ценители

Компания Festina е създадена през 1902 година. Превърнала се е в едно от водещите имена на европейския пазар и е номер едно по продажби в своята страна. В момента Festina съчетава традициите в европейското производство на часовници с възможността същевременно те да представляват едни практични за носене в ежедневието продукти. От времето на своето създаване Festina се е утвърдила като производител на модели. Повечето от тях са оборудвани с японски кварцови механизми. Някои от тях са с Mecaquartz механизъм, при който не се изисква използване на батерия. За популярността на марката допринасят нейните спортни хронографи.

Festina предлага на клиентите си богата продуктова гама, която включва дигитални и аналогови модели, хронографи, продукти, изработени от неръждаема стомана или титаний. Независимо на кой модел се спре даден клиент, то той със сигурност ще отрази индивидуалния му стил и  ще бъде използван дълго време. Някои от продуктите на компанията са изключително харесвани от любителите на спорта.  Затова екипът й се стреми да ги снабдява с най-модерни технологии, за да задържи интереса към тях. През последните 20 година от своята дейност Festina създава своя собствена ниша на пазара на часовници, като умело улавя пулса на почитателите на такива продукти. Фокусира вниманието си върху обогатяване на линията си спортни часовници, които представя по време на интересни спортни събития. Компанията разполага с добър екип, който фокусира вниманието си върху модернизиране на продуктите в технологично отношение.

Спонсор е на някои професионални състезания по колоездене. Festina е сред най-популярните марки, защото предлага висококачествени часовници. Всички нейни продукти са създадени така, че да отговарят на нуждите на различни клиенти. Сред най-продавани са моделите й включени в колекцията Tour De France. Те са класически спортни часовници, които могат да бъдат използвани за различни цели. Тъй като са с изчистен дизайн, са подходящи и за носене по време на официални събития. Компанията е създала и серия, предназначена  първоначално за колоездачи, но днес часовниците от нея се използват и от почитателите на по-ежедневния стил.

Часовниците на Festina са сред най-популярните в Европа. Всеки може да избере най-подходящия за себе си продукт, защото компанията предлага богато разнообразие от модели. Така например, моделите със силиконови каишки, са изключително популярни сред атлетите и спортистите. Марката предлага и по-изчистени и подходящи за носене всеки ден модели с кожени каишки или метални верижки. Продуктите й са изключително издръжливи и не се чупят лесно. Предимствата на часовниците на Festina  са много и това допринася за постоянния интерес на клиентите към тях. Те се отличават с характерното за швейцарските продукти качество, множество функции и интересни дизайни.

Назад към всички новини
Споделете