Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Иновативни спортно-елегантни модели часовници Pulsar

Марката Pulsar се появява на световния пазар за часовници, когато пуска първия на пазара LED модел през 1972 и оттогава става популярна с продуктите си с иновативен дизайн и подходящи за по-авантюристични натури. Днес тя продължава да предлага нови колекции, подходящи за хора с характер, които се отличават със своето качество и стил. Марката се ражда през 70-те години на миналия век, когато всичко изглежда постижимо и техниката се развива с бързи темпове. Тогава полетите в космоса се превръщат от мечта в реалност, компютърната наука се усъвършенства с бързи темпове, а електрониката изненадва с нововъведения ежедневно. Часовниците на Pulsar се появяват именно в тези години.

Те са изненадващи и различни. Компанията създава първия в света електронен дигитален часовник и предизвиква сензация, когато го показва в Ню Йорк и променя представите за това какви трябва да са уредите за измерване на времето. След като се преражда отново от Seiko Watch Corporation  марката Pulsar открива как да успее и започва да комбинира в производството на часовниците си иновативния дизайн и възможностите за универсална употреба. Основно водещо правило на екипа на Pulsar e да предоставя на потребителите си начини да изразят своя индивидуален стил чрез часовника си.  Той осъзнава динамиката в сферата на производство на тези продукти и продължава да предлага атрактивни за клиентите си модели. Сред мъжките часовници впечатление правят хронографите, изработени от висококачествени материали.

Като цяло, часовниците на компанията се отличават със спортния си стил и множество функции. Те са харесвани от популярни личности в областта на спорта, защото допълват перфектно техния стил и подчертават класата на своя притежател. За изработката на всички часовници на компанията си използвани изключително качествени и здрави материали. Особено надеждни в това отношение са часовниците, направени от титаний. Сред моделите има както такива с кожени каишки, така и такива с метални верижки. При часовниците, изработени от стомана,  има и покритие, което допълва излъчването им за класа и лукс и ги превръща в едни наистина стилни аксесоари.

Като типични спортни модели, часовниците на Pulsar разполагат и с типичните функции, които биха се харесали на всеки мъж с активен начин на живот. При някои от тях на циферблата има и тахиметрична скала. Повечето разполагат и с висока степен на водоустойчивост, която би се харесала на почитателите на водните спортове. Всички модели са снабдени с висококачествени японски механизми, което осигурява безупречната им точност. Компанията предлага и часовници с автоматични механизми, а такива продукти стават все по-популярни сред клиентите заради своите преимущества. Като цяло марката се налага на пазара и печели все повече свои почитатели, защото залага на иновативния подход в производството на своите часовници.

 

Разгледайте предлаганите от нас часовници Pulsar, като кликнете на линка: Пулсар каталог часовници

Назад към всички новини
Споделете