Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Красотата на дамските модели Certina

Марката Certina е популярна  по света със своите елегантни часовници с високо качество. Това се отнася както за мъжките, така и за дамските модели. Часовниците, предназначени за дамите, по нищо не отстъпват на тези, които са за мъже. Те са добра комбинация от богата функционалност и привлекателна и изтънчена визия. Дамските модели Цертина с кварцови механизми на компанията са модерни, стилни и красиви. Дизайните на циферблатите им  могат   впечатляват със своето очарование.  Часовниците имат елегантни метални верижки или изтънчени кожени каишки. Много от моделите са направени от висококачествена неръждаема стомана. Те са с или без златно PVD покритие. Някои от по-луксозните  дамски часовници са с инкрустирани диаманти. Повечето са със стъкла от сапфир-кристал, което подсигурява високата им устойчивост на надраскване.  Здравината на часовниците е подсигурена и от наличието на популярната технология Double Security(Двойна сигурност) на Certina. Преобладаващата част от дамските часовници на марката са с корпуси с кръгла форма, но има и такива с правоъгълна.  Някои от моделите са с циферблат, изработен от седеф.

Това допълнително внушава усещане за изтънченост и класа. Сред дамските часовници има и такива с автоматични механизми, което означава, че се самонавиват от движението на ръката. Това ги прави особено практични за използване в ежедневието.  Дамските часовници на Certina  са с водоустойчивост от 10 бара, което ги прави подходящи за използване и от почитателките на водните спортове. Компанията предлага и дамски хронографи, които също биха се харесали на дамите с по-активен начин на живот.  Независимо от какъв материал са изработени и какви са техните функции, то обединяващото за всички дамски часовници с марка Certina  е, че те се отличават с неповторима елегантност и са перфектното допълнение към всеки дамски тоалет.  Красотата на всеки от дамските часовници  на компанията е видима във всеки отделен детайл от изработката им.

Тя се отнася както за корпуса, така и за циферблата и за каишката. Всички те са комбинирани по възможно най-добрия начин, за да се получи едно наистина впечатляващо излъчване на моделите. Особено впечатляващи са моделите, при които за украса са използвани инкрустирани диаманти. Това до голяма степен ги доближава до лукса на едни наистина елегантни и бляскави бижута с неповторим стил. Те засияват с неподражаем блясък върху ръката на своята притежателка. Други пък са с камъчета Swarovski и това значително разнообразява визията им. Всички дамски модели с марка Certina  впечатляват  със своя неповторим стил и възможности. Някои от тях са в по-стилни и изчистени тонове, а други са в жизнерадостни и по-ярки цветове. От компанията са се постарали да предложат богат избор от модели на представителките на нежния пол.

Назад към всички новини
Споделете