Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Lorus предлага качествени часовници на достъпни цени

Lorus e една от марките на световно известната компанияSeiko Watch Corporation, която произвежда също и часовници на Pulsar. Тя съществува от 1982 година. Първоначално тя е предназначена за европейския пазар, на който в момента има си е извоювала стабилни позиции. Компанията предлага богата гама от модели на достъпни цени. Те са изключително издръжливи и с атрактивен дизайн. Кварцовите часовници са оборудвани с механизми на Seiko. Lorus предлага на клиентите си мъжки, дамски и детски модели.  Те могат да бъдат елегантни и със спортен стил. Предназначени са за любителите на активния начин на живот, които не признават ограниченията.

С течение на годините Lorus  заема своето достойно място сред предпочитаните от клиентите марки часовници. Компанията постоянно обновява своите колекции, за да са в крак те с модните тенденции. Lorus Fusion е популярна линия на Seiko, включваща модели с атрактивен дизайн и оборудвани  с най-модерните постижение в областта на производството на часовници –  разполагат с иновативна кинетична технология и са водоустойчиви до 100 метра. Притежават всички качества, характерни за японските продукти. Тези изключително функционални и качествено изработени часовници се предлагат на достъпни цени.  Много от моделите на Lorus  не отстъпват по дизайн на продуктите на Seiko и Pulsar и същевременно не са скъпи.  

Часовниците с марка Lorus са комбинация от стил и надеждност и са с достъпни за клиентите цени.  Те са спортни или елегантни, за дизайна им са използвани различни цветове и материали.  Сред тази богата гама от часовници всеки може да открие подходящия за себе си продукт.

Назад към всички новини
Споделете