Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Oris - първокласни механични часовници

Oris e един от водещите швейцарски производители на ръчни часовници. Любопитен  факт е, че Oris е името на  долина, близо до Холщайн, малко градче в югозападната част на Швейцария, в което е създадена фабрика за производството на тези модели. От 1925 година компанията конструира не много скъпи и същевременно висококачествени ръчни часовници. От 1949 година тези продукти получават означението за водоустойчивост – тя се превръща и в едно от основните предимства на моделите на Oris. Компанията предлага линия от часовници за гмурци, защото знае, че те са важна част от екипировката им.

Часовниците на марката Oris привличат не само професионалните гмурци, но и ценителите на първокласните модели с наистина перфектна визия. За корпуса производителят използва материали като неръждаема стомана и титаний, който се тества за издръжливост и устойчивост на вода. Каишките на часовниците  са от силикон или естествена кожа, а верижките – от неръждаема стомана или титаний.

Няколко са основните направления, в които Oris специализира дейността си – моторни спортове, авиация, гмуркане. Часовниците на марката са много популярни и предпочитани от много актьори от Холивуд, които ги носят по време на участия във филми или в ежедневието на ръката си.

Часовниците Oris са с автоматични механизми, което е доста актуално като технология в момента. Тази компания с дългогодишни традиции в производството на такива продукти е измислил как да ги измайстори, че да се харесат и на съвременния клиент.

Тези часовници с първокласна визия същевременно са на приемливи цени. Предлагат се с различни дизайни, които да паснат на динамичния начин на живот на пилоти, гмурци или почитатели на моторните спортове.

Oris изработва часовници по поръчка за известни личности като Киану Рийвс. Компанията е била дълги години спонсор на Формула 1, известни гмурци и авиатори. Часовниците могат да издържат на различни външни влияния и същевременно да запазят визията си непокътната.

От екипа са се усъвършенствали в производството на механични часовници. Задната част на повечето  от тях е прозрачна и могат да се видят механизмите им. Преобладаващата част са с датник, който е в прозорче с квадратна форма.

Повече от 100 години компанията Oris предлага швейцарски часовници. Те са изцяло механични и се отличават с първокласните си механизми.  Много такива модели разполагат с богати  функции и дизайн, които не са особено практични. Часовниците на Oris  обаче имат изчистени линии, които според  дизайнерите на марката  съответстват и на функционалността им. При тях стилът е изцяло съобразен с функциите. Клиенти на Orient никога няма да бъдат разочаровани от възможностите им.

Ако търсите здрав и същевременно елегантен часовник за подарък, то модел на Oris със сигурност ще бъде добър избор за Вас. Със сигурност ще получите максимума за инвестираните в покупката му пари. Заложете на прословутото швейцарско качество, сигурен знак, че ще можете дълго да се радвате на продукт с интересна визия и богати възможности.  Не се колебайте да заложите на майсторски изработените часовници Oris, за да се почувствате собственици на наистина качествени модели, които можете да използвате в продължение на години и да Ви радват с привлекателната си и стилна визия.

Назад към всички новини
Споделете