Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Точни механизми и елегантност от Orient

Днес часовниците с марка Orient са популярни по целия свят. Това се дължи на майсторската им изработка, високо качество и интересен дизайн. Компанията Orient е създадена през 1950 година в Токио. Като типични японски часовници, то тези са с високо качество и безупречна точност. Притежаването на модел на Orient с автоматичен механизъм се е превърнало в символ на престиж. Качествата на часовниците са познати и на съвременните клиенти на марката.
Едно от основните предимства начасовниците Orient е изключително голямата им надеждност. Повечето от тях са с универсални дизайни и богата функционалност. Те могат да се носят по време на всякакви поводи, защото пасват към различно облекло. Тиктакат в точен ритъм заради японските си механизми и това ги прави безупречни. Перфектни са отвън и отвътре и се очаква да струват доста скъпо. Приятните изненади от страна на компанията Orient към клиентите обаче не спират до тук. Макар да впечатляват с качествени механизми и безупречна визия, то това не означава, че са на цена, която не е достъпна за клиентите. Ще се зарадвате приятно, като разгледате продуктовата гама на компанията и откриете часовници с автоматични механизми, които можете да си позволите. Със сигурност идеята да разполагате с такъв марков часовник, самонавиващ се от движението на ръката ще Ви се хареса.
Компанията предлага толкова богато разнообразие от модели – както кварцови, така и автоматични – че няма как да не намерите своя модел сред тях. Кварцовите модели се отличават по визия – сред тях има такива с елегантна кожена каишка, с метална верижка или пък с корпуси, инкрустирани с камъни. Компанията предлага и  по-спортни със силиконови каишки. Други пък са с някакво покритие на корпуса и верижката. На циферблата на повечето от тях се вижда датата, а при други има и ден от седмицата.
Много от почитателите нахронографите ще се зарадват на  богатите възможности на такива модели на Orient. Същевременно те стоят елегантно на ръката. Що се отнася за дамските кварцови часовници, то те също тиктакат изключително точно, а разнообразието им по отношение на външния  вид е голямо. Те са нежни и излъчват чар и веднага привличат вниманието на представителките на нежния пол, които определено могат да открият точния за себе си модел в продуктовата гама на компанията.
Автоматичните часовници на Orient пък са допринесли до голяма степен за популярността на марката. Сред тях са не само такива с по-класическа визия, но и други, които впечатляват с модерен външен вид. Интересно е, че при някои балансът е видим. С този любопитен подход за разнообразяване на визията на часовниците, екипът на Orient със сигурност е напипал пулса на онези търсачи на първокласни часовници, които не са привърженици на утвърдените стандарти. При дамските часовници с автоматични механизми екипът на Orient си е поиграл повече и затова те определено ще им се харесат. С елегантните си циферблати и кожени каишки те са истински шедьоври и няма как да не се харесат и като подарък. При тях също, както при мъжките, има и такива с видим баланс. Каишките на някои от тях са в по-ярки цветове и допринасят за повишаването на настроението на своята собственичка.
Всички модели на Orient имат необходимите предимства, за да се считат за едни изпипани до съвършенство часовници, които същевременно могат да се закупят на изгодна цена. Открийте в какво се крие магията на такъв първокласен часовник, като го сложите на ръката си.

Назад към всички новини
Споделете