Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Във водата с часовник Casio

Часовниците на Casio, готови да скочат смело с Вас във водата, никак не са малко. Това са на практика всички полимерни модели на компанията с водоустойчивост от поне 10 бара. Сред тях има часовници, предназначени за авантюристично настроените дами и господа. Повечето представители от серията G-Shock са доста водоустойчиви. Така например, при моделите GLX-5500-1E тя е 20 бара. Те се предлагат в разнообразни цветове и може да се използват, докато сте във водата. Изработени са от полимерен материал, който също ги прави неуязвими.

Има и часовници с аналогови стрелки от серията G-Shock, които също издържат на влиянието на водата. Добър пример е моделът G-Shock GA-150А. Той се предлага в ярки цветове като светло зелено и оранжево, но не само с това привлича вниманието на клиентите. Дигиталният дисплей и стрелките съжителстват в унисон, а водоустойчивостта му е 20 бара. Това автоматично означава, че може да се плува с него. Сред дамските модели също има достатъчно устойчиви на влиянието на водата часовници. Те са  част от серията Baby-G. Предлагат се в различни жизнерадостни цветове и са изработени от полимерен материал. Ако сте от дамите, които обичат да плуват, то моделът BG-6902-4BER определено ще Ви бъде полезен. Има добра степен на водоустойчивост  - 20 бара -  затова е и подходящ за ползване, докато плувате.

Освен останалите екстри има и яхт таймер, който го отличава от други сходни модели. Този часовник обаче е в ярко оранжево, подходящ е за летния сезон цвят. Ако търсите нещо в по-умерени и стилни тонове, то със сигурност ще намерите и устойчив на водата  дамски модел на Casio  в бяло или черно. Такъв по-обран в стилово отношение е часовникът в бяло BG-3000-7AER. Може да се използва и по време на гмуркане, защото е достатъчно издръжлив на влиянието на водата. Единственото, което разсейва вниманието от иначе изцяло бялата му външност, е златистият цвят върху корпуса му. Други модели от серията Baby-G, които също могат да скочат с Вас във водата, са  тези с означение BGD-121. Хронометърът, таймерът за обратно броене,световното време и напълно автоматичният календар са само част от множеството им преимущества. Има обаче една серия от часовници – Pro Trek -  в която продуктите са особено издръжливи на външни влияния.Те са много спортни и са снабдени с толкова много възможности, че никога няма да се почувствате несигурен с тях, където и да сте. Те са не само водоустойчиви, но и се зареждат от слънчевата енергия. Дигиталният им компаспоказва вярната посока, а термометърът пък осведомява за точната температура.

Всичко това ги прави незаменими помощници в трудна ситуация. За да намирате винаги правилната посока и да сте сигурни, че водата няма да Ви развали любимия часовник, то определено можете да разчитате на продукт от серията Pro Trek. PRG-270-1 e само един от многото модели с устойчивост от 20 бара, включени в колекцията. От изброените примери става ясно, че компанията Casio  е  способна да предложи много на почитателите на водните приключения. Те няма да бъдат подведени, защото високото качество на моделите е сигурна гаранция, че сте получили най-доброто за инвестираните в покупката им пари.

Назад към всички новини
Споделете