Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Защо Festina е една от най-продаваните марки

Швейцарската компания Festina e създадена през 1902 година. Оттогава се е наредила сред водещите имена на  европейския пазар на часовници и  става лидер в своята страна. В момента марката се свързва с традициите в този сектор, както и доброто съчетание от стил, практичност и спортен дизайн, което притежават нейните часовници. Това  ги прави подходящи за носене при всякакви поводи.

През годините марката е заела своя ниша на пазара на часовници. Тя предлага модели за хора на всякакви възрасти.Те са елегантни и с високо качество. Предназначени са за онези хора, които обичат да се отличават със свой собствен стил. Часовниците са оборудвани с японски кварцови механизми и имат интересни функции. 

Друга отличителна черта на продуктите на марката е, че имат висококачествени кварцови механизми. Впечатление правят спортните хронографи на Festina. Те са допринесли до голяма степен за привличането на вниманието на по-широк кръг клиенти.

Съчетават предимствата  и богатата функционалност на спортните модели и същевременно са много стилни и биха се харесали на почитателите на по-изтънчените аксесоари.

Компанията се стреми да задоволи разнообразните вкусови предпочитания на своите клиенти. Тя предлага богата гама от модели – дигитални, аналогови, хронографи, с кожена каишка или верижка от неръждаема стомана или титаний. Който и модел на Festina  да предпочете даден клиент, то той със сигурност ще работи дълго и безупречно. Някои от продуктите са допринесли за налагането й като монополист на пазара на часовници. Редица модели на Festina са харесвани от по-спортните натури. Екипът на компанията засилва техния интерес като  добавя иновативни функции.  През годините марката Festina си извоюва свои позиции на пазара на часовници като улавя пулса на почитателите на такива продукти. Тя фокусира вниманието си главно върху създаването на спортни часовници заради нарастващата популярност на спортните събития. Разполага с голям екип от технически подготвени специалисти, които фокусират работата си главно върху иновативния подход в производството на часовниците.

Назад към всички новини
Споделете