Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Защо си заслужава да закупим дизайнерски бижута

Дизайнерските бижута имат свой собствен и уникален стил и са създадени в съответствие с актуалните модни тенденции. Едно от основните предимства на носенето на дизайнерското бижу е, че при изработката му е обърнато внимание на всеки отделен детайл и то е създадено според фантазията на популярен творец в областта на модата. Представляват интересно допълнение към тоалета ни. Днес редица прочути дизайнери предлагат свои бижута и с това успешно утвърждават позициите си в модния бизнес. Те се отличават със своя блясък и усещане за лукс. Дизайнери като Келвин Клайн и Пиер Карден са се наложили в тази сфера със своя талант. Марката Pierre Cardin предлага на клиентите си привлекателни обици, колиета и гривни. Те са украсени със скъпоценни камъни. Те са с различни форми, а за изработката им е използвана висококачествена неръждаема стомана.

Много от тях могат да бъдат съчетани помежду си – например колие и пръстен, пръстен и гривна и други подобни комбинации. Това създава усещане за добрия вкус и стил на притежателя. Дизайнерското бижу е не само ценен аксесоар, то подчертава индивидуалността на собственика и издава социалния му статус в обществото. Така например, изборът на по-скъпо и дизайнерско бижу разкрива не само доброто материално положение на закупилия го, но и усета му за наистина стилни аксесоари. За новите си бижута Pierre Cardin използва и скъпоценни камъни като оникс, който същевременно е доста здрав материал. Когато говорим за дизайнерски бижута, друго име, което веднага се появява в съзнанието, е това на Calvin Klein. Неговите бижута са максимално изчистени в стилово отношение и същевременно са създадени според актуалните модни тенденции.

Сред предлаганите от него бижута има колиета, пръстени и обици. Те са изработени от висококачествена неръждаема стомана. Голяма част от обиците са украсени с шлифовани цветни кристали. Редица имат златно покритие. Сред тях има по-дълги и по-къси и близо до ухото. Впечатлява и разнообразието по отношение на дизайна им. Освен с цветни шлифовани кристали от компанията ги украсяват и с камъни като оникс и лунен камък, а някои дори с диаманти. При всички положения те излъчват усещане за класата на своя притежател. Дизайнерските бижута се отличават със своя неповторим и уникален стил. Те успешно допълват облеклото на собственика си и подчертават индивидуалния му стил. Едва ли има дама, която не би би желала да освежи гардероба си с някое такова бижу, защото това със сигурност ще внесе разнообразие в динамичното й ежедневие. Всеки елемент на бижутата е изработен прецизно и е вложен творческия потенциал на някой популярен дизайнер. В тази тяхна уникалност се крие и чарът им.

Назад към всички новини
Споделете