Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Jacques Lemans и Кевин Костнър си партнират за нова колекция

Новото партньорство между блясъка на Холивуд и международно признат производител на часовници – Jacques Lemans и Кевин Костнър. Актьорът е  популярен и получил отличия Оскар актьор от Холивуд, страстен музикант и отдаден радетел за опазване на околната среда.

Австрийската компания Jacques Lemans се е утвърдила като водеща марка в света повече  от четири десетилетия. Нейните ексклузивни колекции часовници са представени в над 130 държави. Австрийската компания присъства на ключови пазари.
Jacques Lemans се ръководи от принципи, които се споделят и от Кевин Костнър – самият той е страстен гмурец и обича морето. Нещо по-важно, той е повече от рекламно лице – той е важен партньор на компанията. Неговата колекция е перфектно отражение на духа и на начина му на живот.
От компанията споделят следното по повод на новата колекция: „Ние сме много доволни да приветстваме Кевин Костнър в нашата компания. Той е популярна личност и много приятелски настроeнa личност с голям капацитет за творчески неща. Неговата страст към спорта, семейството и природата и начина му на живот го правят идеалното рекламно лице за нашата марка”, заяви основателят и мениджър на Jacques Lemans.
Кевин Костнър определено е харизматична личност и колекцията, посветена на неговата личност, също веднага привлича погледа. Серията се състои от 13 модела в категориите Classic и Sport. Топ моделът KC-101A е в ограничени бройки – 333 – оборудвани с механизма ETA VALJOUX 7750 – и със стъкло от сапфир-кристал.
Усетете магията на часовниците от класата на Jacques Lemans на ръката си. В случая тези определено могат да пръскат чар и да се харесат на всеки стилен мъж.

Назад към всички новини
Споделете