Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Just Cavalli предлага лукс и изящество на жените

От появата си на модната сцена италианският дизайнер Роберто Кавали постоянно дава поле за изява на въображението си и креативния си начин на мислене. Той използва качествата си и в производството на часовници. Just Cavalli Spire е колекция, която ще привлече вниманието на дами с ясно изразен стил. Интересното при моделите, включени в нея, са инкрустираните камъни върху безела, които са под форма на глава на  змия и са на позиция 12 часа. Изработката е много майсторска и часовниците излъчват елегантност.

Тъй като е наблегнал на визията на корпуса, екипът на Cavalli е избрал за циферблата със семпъл, но луксозен дизайн.  Присъства и седефен материал. Някои от вариантите са украсени с диаманти, което допълва излъчването на разкош. При някои часовете са изобразени с римски, а други с арабски цифри.

Just Cavalli Spire са с диаметър на корпуса от 40 мм. Модели от колекцията се предлагат с корпуси със златисто или в цвят розово злато покритие. Часовниците разполагат с подходящи стоманени верижки или с каишки от крокодилска кожа.

Just Cavalli е марка, станала популярна със своите изящни и елегантни часовници. Италианският почерк личи във всеки стилов елемент и им придава неповторимо очарование. Екипът на марката се е постарал да направи наистина привлекателни и луксозни модели, които да задоволят и най-големите претенции на клиентите. Сега отново има какво да им предложи – изящни часовници с интересен дизайн и изработени от висококачествени материали. Те са перфектният избор за подарък. Всяка дам се нуждае от необходимата доза лукс и стил, за да бъде харесвана от мъжете всеки ден. С такъв аксесоар на ръката си определено няма прегради за нея.

Назад към всички новини
Споделете