Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

„Karo 4“ от Alexander Shorokhoff

От доста време ретро автомобилите и часовниците са любимите играчки на мъжете. Винтидж часовниците, обаче, са сред фаворитите на джентълмените. Не само заради качествената им ръчна изработка, но и заради уникалния им стил. „Karo 4“ от Alexander Shorokhoff определено предлага този стил - прост, но елегантен дизайн, сини стрелки и ръчно изработен винтидж механизъм.

Лошите момчето също са впечатлени от Karo 4. Те намират чистата елегантност на модела за неустоим. Това определено е сблъсък на противоположности, но за какво са контрастите, ако не да направят живота ни по-вълнуващ.

Малко повече за Karo 4: часовникът е с автоматичен механизъм 2627.AS, ръчна изработка с 23 рубина, 38 часа резерв остатъчна мощност и сини стрелки. Има ден и дата, като датата е разположена на 6 часа, а деня на 12 часа. Корпусът е изработен от благородна стомана, а стъклото е сапфир-кристал. Водоустойчивостта е 5 BAR. Новото попълнение към каталога на Shrokhoff е в лимитирана серия от 100 броя. Освен елегантната стоманена верижка, като подарък към чaсовника има и черна каишка от телешка кожа.

Назад към всички новини
Споделете