Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Класическото завоевание Moonphase от Longines

Longines патентова завоюваната още през далечната 1954 година идея да въплъти в своите часовници, така наречената вечност или безвремие, с други думи да съхрани актуалността на ръчния часовник такъв, какъвто го познаваме отпреди. Класическата колекция на швейцарската компания си поставя точно тази цел. Новите модели от серията моментално завладяват света и печелят сърцата, благодарение на перфектният баланс между елегантност  и традиция под формата на ръчен часовник. Едно луксозно предизвикателство за мъже, изразяващо се в добре познатата кръгла форма на корпуса с диаметър от 42 мм. Циферблатът е в стандартното неутрално черно с нежно бели нишки, които прекосяват повърхността му.

Longines Moonphase се предлага в три варианта – изцяло стоманен, със розово-златисто покритие или в комбинация от двете. Въпреки класическата си визия моделите са носители на богата функционалност. Четири сребристи стрелки гордо бродят по циферблата, сочейки час, минути, секундите на хронографа, както и датата. Интерпретацията на календара е впечатляваща посредством конкретния оригинален начин на представяне. В отделна аналогова скала на 9 часа е поместен 12/24-часов индикатор за бърза ориентация коя част на деня е. Под 12 часа ще видите друга аналогова скала с информация за деня от седмицата и датата от месеца. Долу на 6 часа има брояч за часовете, като в тази сала може да се видят и лунните фази.

Представените модели са с автоматичен, самонавиващ се от движението на ръката, механизъм L678, който дава живот на всички функции заложени вътре в часовника.

Новите попълнения идеално съвместяват класическо обаяние със съвременните високотехнологични способности. Това ги прави подходящи за официални мероприятия, бизнес средата и ежедневието.

Назад към всички новини
Споделете