Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Колекция Clifton - класически полъх и модерни нотки

Швейцарската марка Baume & Мercier изненадват приятно феновете на класическия дизайн при часовниците. Колекцията Клифтън залага именно на това. Моделите им се отличават с голяма дата и мощен резерв. Серията стартира преди почти 2 години, вдъхновена от часовник от 50-те години. Той в момента се съхранява в музея на Baume & Мercier.

Модерните елементи  в тази нова колекция съживяват класическата елегантна линия, обогатена със съвременна технология. Върху изчистения циферблат, който е в бежово, красиво са изписани арабските цифри в комбинация с индекси. Мощният резерв от 42 часа е разположен на 6 часа. Акцент е поставен на стрелката за резерва, закачливо оцветена в синьо. Не може да не споменем, че часовникът е автоматичен и ще Ви отчита винаги точен час, единственото условие е да го носите. Механизмът вдъхва живот на изящните златисти стрелки. Датата е голяма и видима под 12 часа в прозорче, прецизно разделено на две. Циферблатът е затворен от здрав стоманен корпус с диаметър от 43 мм. Каишката е от естествена кожа в тъмнокафяв цвят.

Истинско бижу за ценителите на класическия, но функционален и практичен дизайн. Подарете швейцарска точност и приятна емоция за празниците.

Назад към всички новини
Споделете