Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Колекцията Globe на Versus e за мъже с чар и присъстви

Когато  потърсите бунтарската страна на Versace, тогава със сигурност ще се насочите към моделите от подмарката Versus. Джани Версаче  създава тази линия за своята талантлива сестра Донатела, като подарък. Сега криейтив директора на компанията споделя, че  тя отразява рокаджийския дух на Versace,  младежкия стил и усета за експримент.

Джани Версаче е екстравагантна и енергична личност и влага тези свои качества в дизайна на продуктите си. За първата му колекция, наречена Donna,  са използвани нетрадиционни материали. Globe определено  прави впечатление. Размерите на корпуса  на моделите е 50 мм, което  в духа на политиката на компанията отново разчупва традициите и прокарва нови тенденции.

Екипът на Versace е популярен с това, че върви срещу общоприетото и въвежда някои новости. Колекцията Globe не прави изключение. На пръв поглед циферблатът на моделите, включени в нея, напомня за стила на хронографите, защото върху тях има 3 скали, разположени от лявата страна. По-задълбочен поглед разкрива, че това всъщност не са хронографи, защото скалите изобразяват следните неща – ден, датата и 12/24-часов индикатор. Големите арабски цифри върху циферблата също правят впечатление и придават модерно излъчване на часовниците. Освен това на 12, 3, 6 и 9 часа цифрите са в различен цвят от другите – интересен подход по отношение на дизайна на моделите от колекцията.

Колекцията Globe на Versus включва богат избор от цветове на циферблатите – синьо, черно и сребристо. Корпусите са  направени от неръждаема стомана и имат черно покритие, в цвят жълто злато или в цвят розово злато. Каишките са от полимерен материал и с шев в контрастен цвят.  За задвижването на часовниците отговарят кварцови механизми.

Колекцията Globe е великолепна компания на мъжете по време на техните приключения. С тях силните господа могат да подчертаят своя стил.

Назад към всички новини
Споделете