Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Летни емоции с Oris Aquis Date

Феновете на водните спортове и обичащите да се гмуркат знаят, че жълтият и оранжевият цвят са едни от най-забележителните. Часовниците в тези окраски са много добра видимост, когато сте дълбоко във водата, далеч от слънчевата светлина. И така марката представя две версии на Aquis Date с цитросови окраски- портокалово оранжев и лимонено жълт.

Моделите се задвижват от Oris 733 калибър, изграден на базата на Sellita. Часовниците са с автоматичен механизъм, които вдъхва живот на часовете, минутите, секундите и датата. За да е винаги точен не се страхувайте да го подлагате на редовно движение, включващо активно спортуване. Корпусът е от стомана и е с диаметър от 43 мм. Безелът е с въртящи се керамични панели в черно, на които е отбелязана скала за гмуркане.

Маркерите са оцветени в бяло или оранжево/жълто. Стрелките са с покритие от Super-LumiNova® и създава изключителен контраст с черния циферблат. Като един истински дайвърски часовник Aquis Date е със силиконова каишка и водоустойчивост от 30 Bara.

Назад към всички новини
Споделете