Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Лимитирани модели на Tissot за Азиатските игри

Компанията Tissot е официален таймкийпър на 17-тото издание на Азиатските игри в Инчон. Като такъв, пуска лимитирана серия свои часовници. Ще има общо девет лимитирани издания на модели на марката, предназначени за Азиатските игри. Бройките от тях ще са 2014.
Азиатските игри са подобни на Олимпийските. В тях участват различни спортисти от Азия. Те се надпреварват в спортове като плуване, колоездене и гимнастика, карате, джудо и таекуондо. В  игрите ще се включат и състезатели по боулинг и  тенис на маса.
Сред лимитираните модели има един представител на серията Tissot T-Touch, няколко механични, кварцови и три дамски модела. При всеки от тях ще присъства червено в дизайна. Върху  гърба на часовниците ще има гравирани надписи, свързани със събитието.
Tissot e компания, която често подготвя свои модели специално за конкретни спортни събития. И в случая се е постарала да подготви достатъчно голямо разнообразие, с което да зарадва не само мъжете, но и дамите. Сред тях има модели както с метални, така и със силиконови каишки.  Мнозина са почитателите на автоматични часовници и затова швейцарският производител се е постарал да изработи подходящи такива за любителите на спортните събития.  
Тъчскрийните са сред технологиите, които са актуални, и затова Tissot  не са пропуснали да подготвят и модел, снабден с такъв дисплей. Той е с червена силиконова каишка. Моделът е T-Touch T047.420.47.207.02. Хронографите от неръждаема стомана със сигурност ще прилягат на всеки мъж със спортен дух. Tissot е направил и такива по повод на спортното събитие. Червеният цвят присъства в дизайна на индексите и стрелките.
С новите си модели швейцарският производител доказва, че е достоен да предложи на клиентите си винаги най-актуалното и да отговори на разнообразните търсения на почитателите на силните усещания.

Назад към всички новини
Споделете