Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Longines Classic Moonphase дебютира на Baselworld 2015

Longines отново завладява вниманието с нов, подобрен модел от класическата серия Moonphase. Представянето му се осъществи тази седмица от „трибуната” на Baselworld. Чудесен старт за един истински часовник, какъвто е този, излязъл от фабриките на Longines.

Марката възвръща класическия дух и изящество чрез най-новото си попълнение. Колекцията и до днес следва своята историческа линия, която за първи път е патентована през 1954 г. Сега наследството е предадено с изтънчен външен вид и множество иновации, за да могат да предложат една съвършена комбинация от минало и бъдеще. Дизайнът на този модел е вдъхновен от изтънчената елегантност на конния спорт. Longines са спонсори на конните състезания от 1878 г. насам и сега са официален партньор на Triple Crown състезанията.

Новият Longines Classic Moonphase е с диаметър от 42 мм. и е оборудван с автоматичен механизъм, калибър L678, направен специално за Longines от ЕТА. Хронограф, дата и ден от седмицата, лунни фази са част от функциите на модела. Изберете между черен или бял циферблат . Корпусът е наличен в класическия стоманен цвят, стомана и розово злато или изцяло в  18к розово злато. С водоустойчивост от 5 barа безгрижно ще можете да се къпете с часовник на ръката. Подходящ избор за тъмните часове, защото стрелките и индексите са със Super-LumiNova покритие и се виждат ясно през нощта.

А какво ни показва циферблатът? Фазите на луната се намират в отделна аналогова скала на 6 часа, 12/24-часов индикатор на 9 часа и 30- минутен хронограф под 12 часа, където се виждат в отделни прозорчета месеца и деня от седмицата. Самостоятелна стрелка посочва датата, чийто цифри обхождат в кръг целия циферблат.

Longines Classic Moonphase е качество, доведено до съвършенство.

Назад към всички новини
Споделете